Strona 4 z 4

Re: Jak podłączyć SBW-02 do Wisniowski ST-2

: śr maja 13, 2020 6:58 am
autor: pzygmunt
Zamel się z Tobą skontaktuje

Re: Jak podłączyć SBW-02 do Wisniowski ST-2

: pt paź 23, 2020 1:37 pm
autor: torukan
Witajcie. Próbuję podpiąć jak podpowiedzi były i nadal coś nie może mi załapać. Czy mógłbym liczyć na waszą pomoc jak to podpiąć żeby działało?

Re: Jak podłączyć SBW-02 do Wisniowski ST-2

: pt paź 23, 2020 2:05 pm
autor: pzygmunt
Sterowanie Ci nie działa czy czujniki ?

Re: Jak podłączyć SBW-02 do Wisniowski ST-2

: pt paź 23, 2020 5:38 pm
autor: torukan
Sterowanie, nie ma reakcji w ogóle

Re: Jak podłączyć SBW-02 do Wisniowski ST-2

: pt paź 23, 2020 5:50 pm
autor: pzygmunt
Pod STER2 jest coś juz podłączone. Barierę ? Możesz to zweryfikować ?
Sprawdź też co się dzieje na
Zewrzyj na chwilę (~1sek.) COM i STER2 i sprawdź czy brama ruszy.
Sprawdź też co się będzie działo jak na chwilę zewrzesz COM i STER1.

Re: Jak podłączyć SBW-02 do Wisniowski ST-2

: sob lis 21, 2020 10:51 am
autor: torukan
Jak podepnę na krótko com + ster1 lub ster 2 to brama rusza

Re: Jak podłączyć SBW-02 do Wisniowski ST-2

: sob lis 21, 2020 11:52 am
autor: pzygmunt
Czy słyszysz jak klika przekaźnik w SBW jak naciskasz w aplikacji otwieranie bramy ? Może czas jest ustawiony na zbyt krótki ?