Strona 2 z 2

Re: Jak podłączyć do MCA2R10

: wt gru 15, 2020 6:58 am
autor: bogdans1
Dzięki, a podpowiesz jak podłączyć kontrakton do SBW-02?

Re: Jak podłączyć do MCA2R10

: wt gru 15, 2020 7:29 am
autor: miroph
Jeden przewód do A1 lub A2 drugi do IN1 lub IN2

Re: Jak podłączyć do MCA2R10

: sob gru 19, 2020 8:09 pm
autor: bogdans1
Tak się jeszcze zastanawiam nad stanem bramy - czy tu po włączeniu SCA nie muszę wykorzystać 6 i 7? Do tej pory sprawdzałem 6 LUB 7 (a nie dwa łącznie?

I jak finalnie podpiąć - obecnie jest tak:
[usunięte]

Re: Jak podłączyć do MCA2R10

: sob gru 19, 2020 8:20 pm
autor: pzygmunt
To co podałeś to chyba podłączenia z innej centrali ?
Wyedytowałem twój post aby kogoś nie zmyliło.