Sonoff-raz jeszcze...

jaros
Posty: 101
Rejestracja: wt wrz 27, 2016 12:00 pm

pn lis 28, 2016 8:00 am

Na stronie Supla jest soft dla Ruspberry,ale co zrobić jeśli mam już soft na Ruspberry z wyświetlaczem :?: A bez niego ekranik nie zadziała :(
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8416
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lis 28, 2016 8:22 am

Można doinstalować Suplę ręcznie
jaros
Posty: 101
Rejestracja: wt wrz 27, 2016 12:00 pm

pn lis 28, 2016 9:51 am

OK,będę walczył :D
jaros
Posty: 101
Rejestracja: wt wrz 27, 2016 12:00 pm

wt lis 29, 2016 8:06 am

Czesc!.Oto kolejne z moich lamerskich pytan,jak doinstalowac suple do zainstalowanego juz softu? Wyciagnac karte z urzadzenia i dokopiowac soft ze strony Supla?Tylko prosze sie ze mnie nie smiac :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ