Strona 3 z 5

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: pt lis 04, 2016 5:06 pm
autor: pzygmunt
Podaj nazwę sieci.
Ile znaków ma hasło ?

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: pt lis 04, 2016 5:19 pm
autor: jaros
Wyslalem na PW ;)

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: pt lis 04, 2016 5:43 pm
autor: pzygmunt
Tam jest spacja w nazwie ?

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: pt lis 04, 2016 5:50 pm
autor: jaros
jest pauza na dole takie_cos...

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: pt lis 04, 2016 6:04 pm
autor: pzygmunt
Jutro sprawdzę czy z tymi nazwami nie ma jakiegoś problemu.
Może wina softu.

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: pt lis 04, 2016 6:05 pm
autor: jaros
z gory dziekuje ;)

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: ndz lis 06, 2016 10:34 am
autor: abili
Dzień dobry
Też mam taką sytuację że Sonoff nie może się zalogować do jednej sieci do innych loguje się bez problemu.

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: ndz lis 06, 2016 12:46 pm
autor: pzygmunt
Posprawdzałem te nazwy i nie powinno być z nimi problemu. Może to problem sprzętu. Możecie do mnie wysłać to mogę to posprawdzać.

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: ndz lis 06, 2016 4:37 pm
autor: wojtas567
z tymi "sonoffami" coś musi być, dlatego że mam dwie szt i jak zmieniłem router w domu to pozostałe moduły pracowały bez problemu a te niby były zalogowane w sieci ale światło to się samo zapaliło to zgasło i zaobserwowałem w aplikacji że na ułamek sekundy zielone kropki zmieniały się na czerwone.
Po powrocie do starego routera problem znikł.
Aha w modułach nie zmieniałem danych do logowania tylko wifi w routerze ustawiłem na te same parametry.

Re: Sonoff-raz jeszcze...

: ndz lis 06, 2016 4:43 pm
autor: jaros
Czesc.Dzis w ramach rozrywki(ta pogoda :( )zalogowalem u siebie przekaznik ktory za nic ne chcial dzialac w innej sieci.

Co ciekawe,wszędzie tam gdzie wystąpiły problemy jest w nazwie sieci ten znak _ :?