sonoff Basic do napędu bramy

maly_13
Posts: 47
Joined: Fri Oct 28, 2016 3:55 am
Location: Wlkp.

Tue Apr 09, 2019 8:25 am

dzięki nie wpadłem na ping jak będę u znajomego to zobaczę.
no właśnie też u znajomego mam problem z zasięgiem co śmieszniejsze dzisiaj działa, jak będą schody to trzeba będzie zrobić moduł na ESP01
w użyciu: supla, nettemp...
Arek.kandula
Posts: 286
Joined: Mon Dec 24, 2018 8:52 am

Tue Apr 09, 2019 3:01 pm

Co to ten ping
Arek.kandula
Posts: 286
Joined: Mon Dec 24, 2018 8:52 am

Tue Apr 09, 2019 6:33 pm

Dzięki bo z informatyki to miernym jestem
maras
Posts: 69
Joined: Fri Jan 26, 2018 10:10 am

Wed Oct 09, 2019 12:34 pm

Może ktoś wrzucić konfigurację multiboard pod Basic'a do bramy? Gdzie ustawić czas przekaźnika?
User avatar
michael
Posts: 1005
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Wed Oct 09, 2019 12:53 pm

maras wrote:
Wed Oct 09, 2019 12:34 pm
Może ktoś wrzucić konfigurację multiboard pod Basic'a do bramy? Gdzie ustawić czas przekaźnika?
Raczej nie wrzuci -> viewtopic.php?f=6&t=4936
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
maras
Posts: 69
Joined: Fri Jan 26, 2018 10:10 am

Wed Oct 09, 2019 2:31 pm

Z tego co wiem blokada została sciągnięta, a pzygmunt był zasypywany oświadczeniami.
Więc ponawiam pytanie gdzie co jak ustawić jeśli robię to dla siebie w multiboard bo tam nie widzę ustawiania pod gate czy to już w na swoim koncie w opcjach urządzenia ustawiam?
Post Reply