Większa liczba lokalizacji - da sie?

Awatar użytkownika
dawidd
Posty: 445
Rejestracja: wt gru 19, 2017 12:45 pm

pt sie 24, 2018 5:47 pm

Witam
Czy da się zwiększyć w supla cloud liczbę lokalizacji z 10 na np 50 ?
pozdrawiam
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1042
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pt sie 24, 2018 6:04 pm

Przeczytaj tu, chyba że konto masz na supla.org, to wtedy być może @pzygmunt Cię poratuje ;)
Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7974
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt sie 24, 2018 6:19 pm

Wyślij mi Twój e-mail na priva (ten na który masz konto w cloudzie zarejestrowane). Zeieksze limit ale popiero w poniedziałek.
Tuti
Posty: 50
Rejestracja: ndz sty 28, 2018 11:02 am

śr wrz 12, 2018 8:37 am

lesny8 pisze:
pt sie 24, 2018 6:04 pm
Przeczytaj tu, chyba że konto masz na supla.org, to wtedy być może @pzygmunt Cię poratuje ;)
Czy w tym "tu" jest też sposób na zwiększenie liczby kanałów w grupie?
Obecnie mogę dodać max. 10 kanałów do grupy ...
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1812
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

śr wrz 12, 2018 12:04 pm

Już jest - poprawiłem.
Tuti
Posty: 50
Rejestracja: ndz sty 28, 2018 11:02 am

śr wrz 12, 2018 6:26 pm

THX, sprawdzę czy działa ...
Tuti
Posty: 50
Rejestracja: ndz sty 28, 2018 11:02 am

ndz wrz 23, 2018 8:47 pm

Tuti pisze:
śr wrz 12, 2018 6:26 pm
THX, sprawdzę czy działa ...
Działa, dzięki.
Simono
Posty: 327
Rejestracja: pn wrz 17, 2018 5:26 pm

śr cze 12, 2019 9:23 am

Panowie gdybym chciał tylko zwiększyć limit lokalizacji z 10 na powiedzmy 20 to którego polecenia mam użyć?
Chodzi oczywiście o własnego Dockera.
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1090
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

śr cze 12, 2019 9:44 am

Simono pisze:
śr cze 12, 2019 9:23 am
Panowie gdybym chciał tylko zwiększyć limit lokalizacji z 10 na powiedzmy 20 to którego polecenia mam użyć?
Chodzi oczywiście o własnego Dockera.

Kod: Zaznacz cały

docker exec -it -u www-data supla php bin/console supla:change-user-limits
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Simono
Posty: 327
Rejestracja: pn wrz 17, 2018 5:26 pm

śr cze 12, 2019 9:58 am

Dzięki zadziałało

Kod: Zaznacz cały

docker exec -it -u www-data supla-cloud php bin/console supla:change-user-limits
ODPOWIEDZ