Problem z logowaniem do aplikacji z WiFi

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10137
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr lis 07, 2018 5:39 pm

To w telefonie wpisz. Spróbuj też w telefonie uruchomić jakiś telnet i sprawdź czy się łączy z 2016
Mike
Posty: 12
Rejestracja: wt lis 06, 2018 4:10 pm

śr lis 07, 2018 6:59 pm

Ściągnąłem 4 aplikacje klient telnet zarówno na tablet jak i na telefon i chwilę po połączeniu wyrzuca mnie. Sytuacja się powtarza zarówno na wifi jak i na lte.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10137
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr lis 07, 2018 9:44 pm

Rozłączenie to poprawny obiaw.
Jaki masz wpisany adres serwera w ustawieniach aplikacji ?
Mike
Posty: 12
Rejestracja: wt lis 06, 2018 4:10 pm

czw lis 08, 2018 5:27 am

svr7.supla.org
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10137
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw lis 08, 2018 8:37 am

Szczerze to nie mam więcej pomysłów.
Jedynie co to mogę zaproponować zainstalowanie Arduino IDE i debugowanie aplikacji bezpośrednio w Twojej sieci.
Można to zrobić zdalnie przez TeamViewer-a
Mike
Posty: 12
Rejestracja: wt lis 06, 2018 4:10 pm

pt gru 14, 2018 7:15 pm

Problem rozwiązała wymiana routera. Zmieniłem na TP-Link Archer C6 i problem się skończył. Wszystko działa dobrze, pomimo obecności dwóch sieci 2.4GH i 5GH. Reasumując, nie ze wszystkimi routerami SUPLA współpracuje (Tenda F3). Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
home
Posty: 23
Rejestracja: pn gru 28, 2020 12:36 pm

wt sty 12, 2021 8:21 pm

Witam mam pytanie ,co może być przyczyną nie otwierania się strony www pomimo braku błędów w instalacji i uruchomieniu supla-cloud?
Załączniki
s3.jpg
s3.jpg (60.74 KiB) Przejrzano 79 razy
s2.jpg
s2.jpg (92.76 KiB) Przejrzano 79 razy
s1.jpg
s1.jpg (178.01 KiB) Przejrzano 79 razy
home
Posty: 23
Rejestracja: pn gru 28, 2020 12:36 pm

wt sty 12, 2021 8:22 pm

.
Załączniki
s4.jpg
s4.jpg (33.47 KiB) Przejrzano 79 razy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”