Witam,
czy przełącznik sonoff z wgraną suplą można udostępniać innym osobom na inne konta supla ?
chcę osobno udostępnić np otwieranie furtki
bez możliwości zarządzania innymi przełącznikami czy idzie coś takiego zrobić ?
Sonoff i aplikacja android
Muszę powiedzieć, że na początku też miałem problemy z ogarnięciem ogólnej filozofii całego projektu, ale to trwało chwilę. Teraz wydaje mi się, że projekt jest bardzo czytelny, prosty, przejrzysty. Nie miałbym pomysłu, jak to zrobić inaczej.
Może jedynie przydałby się obrazkowy schemat tej ogólnej idei, żeby ogarnąć całość w fazie przyswajania. Może sam coś takiego przygotuję, w wolnej chwili. W końcu nie można tylko czerpać ...
Może jedynie przydałby się obrazkowy schemat tej ogólnej idei, żeby ogarnąć całość w fazie przyswajania. Może sam coś takiego przygotuję, w wolnej chwili. W końcu nie można tylko czerpać ...

i to mi się podoba!PLF10T pisze:Muszę powiedzieć, że na początku też miałem problemy z ogarnięciem ogólnej filozofii całego projektu, ale to trwało chwilę. Teraz wydaje mi się, że projekt jest bardzo czytelny, prosty, przejrzysty. Nie miałbym pomysłu, jak to zrobić inaczej.