Gniazdko Neo Coolcam z pomiarem energii

Zbyszek60
Posty: 68
Rejestracja: sob lis 02, 2019 5:29 pm
Lokalizacja: RUDA ŚLĄSKA

czw sty 30, 2020 6:19 am

Witam
No mnie gniazdo też żyje w supli dzięki uprzejmości kolegi Elmaya
Pomiar napięcia czyli Voltów mam
Ale pomiar mocy w Watach nie
I pomiar zużytej energii w kWh też nie
Ale przynajmniej sterowanie gniazdem działa
I teraz mogę po przeprogramowaniu wszystkich gniazd zlikwidować aplikację Tuya
Pozdrawiam
Miłego dnia
Zbych
PioKar
Posty: 351
Rejestracja: czw maja 03, 2018 5:56 am

czw sty 30, 2020 6:36 am

Zbyszek60 pisze:
czw sty 30, 2020 6:19 am
Witam
No mnie gniazdo też żyje w supli dzięki uprzejmości kolegi Elmaya
Pomiar napięcia czyli Voltów mam
Ale pomiar mocy w Watach nie
I pomiar zużytej energii w kWh też nie
Ale przynajmniej sterowanie gniazdem działa
I teraz mogę po przeprogramowaniu wszystkich gniazd zlikwidować aplikację Tuya
Pozdrawiam
Miłego dnia
Zbych
A wpisałeś w supla-cloud w ramce "impulsy" 1000?
Zbyszek60
Posty: 68
Rejestracja: sob lis 02, 2019 5:29 pm
Lokalizacja: RUDA ŚLĄSKA

czw sty 30, 2020 8:20 am

Nie wpisałem
Już poprawiłem
Sprawdzę po powrocie do domu
Załączniki
kWh.png
kWh.png (42.02 KiB) Przejrzano 150 razy
voltomierz.PNG
voltomierz.PNG (50.53 KiB) Przejrzano 150 razy
watomierz.PNG
watomierz.PNG (50.84 KiB) Przejrzano 150 razy
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1088
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

czw sty 30, 2020 1:55 pm

IKONY FAJNE ALE W APCE SUPLA MAŁO WIDOCZNE SYMBOLE:
.
.
supla mini
Screenshot_20200130-145056_SUPLA .jpg
Screenshot_20200130-145056_SUPLA .jpg (32.99 KiB) Przejrzano 142 razy
supla normalna wersja:
Screenshot_20200130-145050_SUPLA.jpg
Screenshot_20200130-145050_SUPLA.jpg (37.44 KiB) Przejrzano 142 razy
elmaya
Posty: 641
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

czw sty 30, 2020 1:58 pm

QLQ pisze:
czw sty 30, 2020 1:55 pm
IKONY FAJNE ALE W APCE SUPLA MAŁO WIDOCZNE SYMBOLE:
.
.
supla mini
Screenshot_20200130-145056_SUPLA .jpg

supla normalna wersja:
Screenshot_20200130-145050_SUPLA.jpg
haha, którego nie będziesz używać
Awatar użytkownika
QLQ
Posty: 1088
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

czw sty 30, 2020 3:10 pm

elmaya pisze:
czw sty 30, 2020 1:58 pm
QLQ pisze:
czw sty 30, 2020 1:55 pm
IKONY FAJNE ALE W APCE SUPLA MAŁO WIDOCZNE SYMBOLE:
.
.
supla mini
Screenshot_20200130-145056_SUPLA .jpg

supla normalna wersja:
Screenshot_20200130-145050_SUPLA.jpg
haha, którego nie będziesz używać
I to dzięki Tobie :lol:
ODPOWIEDZ