Supla powered by Alexa

muchac35
Posty: 120
Rejestracja: wt sty 01, 2019 1:15 pm

pn sie 26, 2019 11:41 am

Witam
do tej pory powiadamiania z Alexa działały ok teraz mam problem nie można utworzyć routines
Usunąłem suple z Alexa i dodałem ponownie wyświetla się że nie znaleziono nowych urządzeń
A teraz w moich urządzeniach zdublowane są zdublowane x3
Co robię nie tak?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7747
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn sie 26, 2019 12:38 pm

Nie Ty pierwszy dzisiaj zgłaszasz ten problem.
Po naszej stronie nie widzimy nic w logach co sugerowałoby błąd po naszej stronie. Nic się też nie zmieniło więc to może chwilowy problem Alexy.
Awatar użytkownika
michael
Posty: 1074
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

pt sie 30, 2019 7:30 am

Rutuny znowu działają. Wygląda na to, że w Alexie był jakiś problem.
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7747
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt sie 30, 2019 7:33 am

Ciesze się
ODPOWIEDZ