Integracja własnych instancji z Skryptami/Google Home/Amazon Alexa..

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9330
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lip 19, 2019 6:40 pm

V2.3.15 ? Chodzi o apke na Andka ?
Ona nie ma nic wspólnego z integracjami
s_pol
Posty: 8
Rejestracja: pt mar 08, 2019 9:13 pm

pt lip 19, 2019 6:55 pm

Tak zaktualizowałem tylko apkę na androidzie, bez jakichkolwiek innych zmian.
Teraz przy rejestracji na https://cloud.supla.org/register-cloud mam komunikat "Usługa tymczasowo niedostępna"
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 862
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz mar 01, 2020 11:30 am

Czemu nie można zarejestrować własnej instancji?
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1259
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

ndz mar 01, 2020 11:33 am

PuteR pisze:
ndz mar 01, 2020 11:30 am
Czemu nie można zarejestrować własnej instancji?
:?: Co masz na myśli? Dostajesz jakiś błąd?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9330
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz mar 01, 2020 11:34 am

Dlaczego nie można ?
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 862
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz mar 01, 2020 11:36 am

lesny8 pisze:
ndz mar 01, 2020 11:33 am
PuteR pisze:
ndz mar 01, 2020 11:30 am
Czemu nie można zarejestrować własnej instancji?
:?: Co masz na myśli? Dostajesz jakiś błąd?
Wyskakuje ze usługa tymczasowo niedostępna. A poprzedni klucz usunąłem i chciałem zarejestrować ponownie bo nie mogę alexy odpalić.
Załączniki
20200301_124149.jpg
20200301_124149.jpg (444.2 KiB) Przejrzano 769 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9330
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz mar 01, 2020 11:52 am

Z jakiego adresu rejestrujesz ?
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 862
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz mar 01, 2020 11:57 am

pzygmunt pisze:
ndz mar 01, 2020 11:52 am
Z jakiego adresu rejestrujesz ?
Chodzi o adres pod którym chce zarejestrować

https://cloud.supla.org/register-cloud
Ostatnio zmieniony ndz mar 01, 2020 12:02 pm przez PuteR, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 1259
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

ndz mar 01, 2020 12:01 pm

U mnie to samo. Nowy użytkownik utworzony dla testu. Próba zarejestrowania kończy się takim samym komunikatem.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9330
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz mar 01, 2020 12:39 pm

Próba rejestracji serwera sprzed 2 minut
Załączniki
Zrzut ekranu 2020-03-1 o 13.38.37.png
Zrzut ekranu 2020-03-1 o 13.38.37.png (160.24 KiB) Przejrzano 749 razy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”