Dopuszkowe sterowanie -pytanko.

Post Reply
dydyrydy
Posts: 36
Joined: Fri Mar 01, 2019 7:35 pm

Wed Jul 10, 2019 8:37 pm

Witam. Nurtuje mnie takie pytabie odnośnie np. dopuszkowego włącznika światła typu InCan i tym podobne. Do jednego włącznika mam dwa halogeny. Nie zmieszczę tej płytki w puszkę tylko chcę dać przy jednym z halogenów i pytanie brzmi jak to się będzie zachowywać?
User avatar
pzygmunt
Posts: 5999
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Jul 10, 2019 8:45 pm

Będzie średnio działać bo stracisz możliwość włączania z przycisku.
dydyrydy
Posts: 36
Joined: Fri Mar 01, 2019 7:35 pm

Wed Jul 10, 2019 8:50 pm

Aha. Czyli w ogóle odpada przycisk? Inaczej to sobie kombinowałem
User avatar
pzygmunt
Posts: 5999
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Jul 10, 2019 8:53 pm

Możesz zostawić przycisk ale jak wyłączysz z przycisku to już z aplikacji nie włączysz.

Sugeruję pogłębić puszkę
dydyrydy
Posts: 36
Joined: Fri Mar 01, 2019 7:35 pm

Wed Jul 10, 2019 8:54 pm

Czyli teoretycznie to przycisk cały czas włączony a sterowanie z telefonu, tak?
Pomyślę o pogłębieniu puszki, ale nowy dom i trochę szkoda mi rozwalać.
User avatar
QLQ
Posts: 675
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Wed Jul 10, 2019 8:58 pm

dydyrydy wrote:
Wed Jul 10, 2019 8:50 pm
Aha. Czyli w ogóle odpada przycisk? Inaczej to sobie kombinowałem
Można zrobić przyciski na Supla Button by @Duch
vajera
Posts: 170
Joined: Wed Oct 31, 2018 7:58 am

Thu Jul 11, 2019 6:27 am

dydyrydy wrote:
Wed Jul 10, 2019 8:54 pm
Czyli teoretycznie to przycisk cały czas włączony a sterowanie z telefonu, tak?
Pomyślę o pogłębieniu puszki, ale nowy dom i trochę szkoda mi rozwalać.
Mam spore doświadczenie z pogłębianiem puszek - mały przecinak, młotek i trochę wolnego czasu czyni cuda ;) Miałem naprawdę płytkie puszki przy roletach, w dodatku pełne kabli bo elektryk puścił wszystko w "łańcuszek", ale udało mi się upchnąć nawet SRW-01.
Post Reply