Strona 2 z 2

Re: Gdzie macie umieszczone kontraktony w bramach wjazdowych

: sob sie 03, 2019 8:51 pm
autor: dydyrydy
Miałem je machnąć sprayem w kolorze puszki, ale zapomniałem, bo wziąłem się za projekt "furtka" :) ale zgadza się, na pewno nie zostawię ich na biało.

Re: Gdzie macie umieszczone kontraktony w bramach wjazdowych

: ndz wrz 01, 2019 2:28 pm
autor: pirat
Mam napęd faac do bramy przesuwnej i kontaktron umieściłem pod obudową napędu obok fabrycznego kontaktronu i orginalny magnes krańcowy w bramie działa również na mój kontaktron tak że nawet nic nie widać że coś jest dołożone

Re: Gdzie macie umieszczone kontraktony w bramach wjazdowych

: sob gru 07, 2019 9:01 pm
autor: michael2303
pirat pisze:
ndz wrz 01, 2019 2:28 pm
Mam napęd faac do bramy przesuwnej i kontaktron umieściłem pod obudową napędu obok fabrycznego kontaktronu i orginalny magnes krańcowy w bramie działa również na mój kontaktron tak że nawet nic nie widać że coś jest dołożone
Jaki kontrakton dopasowałeś do faaca wewnątrz obudowy?

Re: Gdzie macie umieszczone kontraktony w bramach wjazdowych

: ndz gru 08, 2019 4:25 pm
autor: pirat
Coś takiego https://botland.com.pl/pl/czujniki-magn ... rubki.html mam i działa z orginalnymi magnesami z napędu