Strona 6 z 10

Re: Upgrade domofonu

: śr lis 02, 2016 10:32 pm
autor: Zybi
Espablo pisze:Płytki ode mnie mają na pokładzie przetwornicę z230V na 5V, więc nie potrzeba zew. zasilacza
No właśnie to może być problemem (230V)

Re: Upgrade domofonu

: śr lis 02, 2016 10:43 pm
autor: slawek
Jeśli mamy wolne 2 przewody od "centralki" to zamiast 230V/5V można dać taką: http://allegro.pl/przetwornica-step-dow ... 80562.html

Re: Upgrade domofonu

: śr lis 02, 2016 10:57 pm
autor: moondec
Zasilanie 230 w moim przypadku to super opcja. ma jakieś 20cm do źródła.
Płytki ode mnie mają na pokładzie przetwornicę z230V na 5V, więc nie potrzeba zew. zasilacza
Espablo, mam dwa pytania: 1) w jakiej cenie płytka i 2) czy jest w zestawie, czy mam sobie dokupić klamoty do wlutowania?

Pozdrawiam,
Marek

Re: Upgrade domofonu

: śr lis 02, 2016 11:06 pm
autor: Espablo
moondec pisze: Espablo, mam dwa pytania: 1) w jakiej cenie płytka i 2) czy jest w zestawie, czy mam sobie dokupić klamoty do wlutowania?

Pozdrawiam,
Marek
Jak będę je miał fizycznie i przetestuję to wystawię na allegro. Będą dostępne w zestawie z elektroniką do samodzielnego montażu oraz samo pcb.

Re: Upgrade domofonu

: śr lis 02, 2016 11:10 pm
autor: moondec
Espablo pisze:
moondec pisze: Espablo, mam dwa pytania: 1) w jakiej cenie płytka i 2) czy jest w zestawie, czy mam sobie dokupić klamoty do wlutowania?

Pozdrawiam,
Marek
Jak będę je miał fizycznie i przetestuję to wystawię na allegro. Będą dostępne w zestawie z elektroniką do samodzielnego montażu oraz samo pcb.
Super! A estymowany czas dostępności?

Re: Upgrade domofonu

: śr lis 02, 2016 11:14 pm
autor: Espablo
Myślę, że za tydzień :?

Re: Upgrade domofonu

: pn lis 14, 2016 7:28 am
autor: panpiotus
Można prosić o link do aukcji.

Re: Upgrade domofonu

: pn lis 14, 2016 8:17 am
autor: Espablo
panpiotus pisze:Można prosić o link do aukcji.
Jeszcze nie ma aukcji.

Re: Upgrade domofonu

: wt lis 15, 2016 6:29 am
autor: panpiotus
Kiedy planujesz wystawić?

Re: Upgrade domofonu

: wt lis 15, 2016 1:54 pm
autor: Drail
Po prostu jak wystawisz to wrzuć linka :)