Informacja o napięcu zasilania

Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1900
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

sob wrz 07, 2019 4:09 pm

A GPIO16 połączyłeś z RESET przez rezystor ok470om?
Pozdrawiam
Wojtek
PioKar
Posty: 351
Rejestracja: czw maja 03, 2018 5:56 am

sob wrz 07, 2019 9:39 pm

tak
piomar2
Posty: 226
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

śr sty 29, 2020 8:13 am

Na prośbę @Elektryk Szczecin zapodaję woltomierz_30V w postaci bin.
Flasz_32Mbit.jpg
ODPOWIEDZ