Informacja o napięcu zasilania

Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1917
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

sob wrz 07, 2019 4:09 pm

A GPIO16 połączyłeś z RESET przez rezystor ok470om?
Pozdrawiam
Wojtek
PioKar
Posty: 352
Rejestracja: czw maja 03, 2018 5:56 am

sob wrz 07, 2019 9:39 pm

tak
piomar2
Posty: 237
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

śr sty 29, 2020 8:13 am

Na prośbę @Elektryk Szczecin zapodaję woltomierz_30V w postaci bin.
Flasz_32Mbit.jpg
PioKar
Posty: 352
Rejestracja: czw maja 03, 2018 5:56 am

sob lut 22, 2020 3:44 pm

piomar2 pisze:
czw sie 29, 2019 7:42 pm
schemat.jpg
Cześć.
Temat żyje.
Ludzie piszą do mnie z pytaniami jak to działa a działa fajnie.
Nie wiem tylko dla czego znikło schemat podłączenia.
Proszę adminów lub Ciebie o ponowne wklejenie.
piomar2
Posty: 237
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

sob lut 22, 2020 4:58 pm

schemat.jpg
schemat.jpg (67.27 KiB) Przejrzano 127 razy
volty.png
volty.png (2.58 KiB) Przejrzano 127 razy
Awatar użytkownika
Dawid84
Posty: 125
Rejestracja: pn sty 14, 2019 12:45 pm
Lokalizacja: Piekary Śląskie

sob lut 22, 2020 9:49 pm

piomar2 pisze:
śr sty 29, 2020 8:13 am
Na prośbę @Elektryk Szczecin zapodaję woltomierz_30V w postaci bin.
Flasz_32Mbit.jpg
piomar2
Czy mozesz udostepnic jeszcze raz ten soft w postaci bin bo chyba znikł.
Pozdrawiam
Dawid
piomar2
Posty: 237
Rejestracja: pt kwie 26, 2019 5:32 pm
Lokalizacja: Bukowice

sob lut 22, 2020 10:34 pm

username: admin
password: admin
Załączniki
Wolt_1_d1_mini_32Mbit.zip
(263.23 KiB) Pobrany 15 razy
ODPOWIEDZ