Supla na dwa domy

mateusz001
Posty: 3
Rejestracja: pn kwie 13, 2020 8:44 am

pn kwie 13, 2020 8:50 am

Witam. Moj ojciec na w domu suple. Ja mam suple i teraz chciałbym móc użytkować jedno z urządzen np brama wjazdowa od ojca. Jak mam to zrobić. kazdy z nas ma osobno konto na supli
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 540
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

pn kwie 13, 2020 9:28 am

Najprościej druga aplikacja.
W markecie jest aplikacja Nice, więc do bramy być miał drugą.
mateusz001
Posty: 3
Rejestracja: pn kwie 13, 2020 8:44 am

pn kwie 13, 2020 1:06 pm

Podeslij mi link bo nie wiem o czym mowa. Bo drugiej aplikacji supla nie da się pobrac
Awatar użytkownika
Lucas
Posty: 579
Rejestracja: pn lip 31, 2017 7:11 am
Lokalizacja: Chrzanów

pn kwie 13, 2020 1:14 pm

mateusz001 pisze:
pn kwie 13, 2020 1:06 pm
Podeslij mi link bo nie wiem o czym mowa. Bo drugiej aplikacji supla nie da się pobrac
Na przykład:
https://play.google.com/store/apps/deta ... tware.nice
8x Sonoff Basic, 1x Sonoff Touch, 2x ROW-02, 1x SRW-03, 1x SLW-01, 1x LIW-01, 1x Shelly 1v3, 2x Yunshan, 1x MoesHouse, 1x BW-SHP6, 2x Smart DGM, kilka modułów na D1 mini... i notoryczny brak czasu na więcej
GH + Trådfri + RM mini 3
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

pn kwie 13, 2020 1:45 pm

Możesz sklonować są do tego programy lub zainstalować aplikacje które koledzy stworzyli i są dostępne tu na forum.
Pozdrawiam
Wojtek
mateusz001
Posty: 3
Rejestracja: pn kwie 13, 2020 8:44 am

pn kwie 13, 2020 5:27 pm

działa wszystko. dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Awatar użytkownika
Xoggo
Posty: 135
Rejestracja: ndz mar 29, 2020 10:03 pm
Lokalizacja: Zbąszynek

śr kwie 29, 2020 6:56 am

wojtas567 pisze:
pn kwie 13, 2020 1:45 pm
zainstalować aplikacje które koledzy stworzyli i są dostępne tu na forum.
Pamiętasz może gdzie ona jest :?:

Póki co to trzeba się posiłkować aplikacją Nice Wi-Fi (od AC SOFTWARE SP. Z O.O.).
WhatsApp problem dwóch aplikacji na jednym telefonie rozwiązał w ten sposób, że wypuścił drugą identyczną aplikację pod nazwą WhatsApp Business, tym samym też można mieć dwa konta na dwóch aplikacjach tego samego developera.

Może przyszłościowo też można by pomyśleć o takim rozwiązaniu możliwości przełączania przy otwarciu aplikacji "parametrów" dostępowych do konta.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

śr kwie 29, 2020 11:47 am

Pozdrawiam
Wojtek
Awatar użytkownika
Xoggo
Posty: 135
Rejestracja: ndz mar 29, 2020 10:03 pm
Lokalizacja: Zbąszynek

śr kwie 29, 2020 7:34 pm

Szkoda, że tylko na Androida. :(
Rchudy
Posty: 49
Rejestracja: ndz gru 31, 2017 1:18 pm
Lokalizacja: Madrid

czw maja 07, 2020 8:07 pm

Watzap business to jest calkiem inna aplikacja posiada funkcje ulatwiajace dla biznesu, automatyczna odpowiedz "powitanie " informacja w godzinach kiedy poza godzinami pracy , u mnie mam np ze w tej chwili nie mozemy odpowiedziec bo jestesmy poza godzinami pracy, i ze odpowiemy najszybciej jak mozemy grupy zakladki do oznaczania klientow a i jeszcze powiadamia np ze czat jest z innym biznesowym wazapem i takie tam, i nie mozna z tego samego numeru telefonu zwykly i biznesowy bo dziala zawsze tylko jeden
kiedys bylo wazap duo czy cos takiego na dwa konta wazapa na jednym telefonie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”