Automatyka , Sceny , Harmonogram

djpoll
Posty: 57
Rejestracja: pn maja 13, 2019 8:59 pm

wt kwie 28, 2020 10:20 am

Witam tworze pierwsze sceny przecież to nie jest trudne ale nie chce mi działać dlaczego ?

Skonfigurowany pod czujnik braku cieczy włączam akcje "przełącz" i mimo zmiany stanu nic się nie dzieje.

Wykrywa "Warunek jest aktualnie spełniony" i "Warunek nie jest aktualnie spełniony."
lecz akcja na dany kanał nie działa ,

Jeśli daje ręczne wykonywanie sceny to działa .

Zapraszam do obejrzenia filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=elwDVsPeBzM
Awatar użytkownika
Lector
Posty: 540
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:26 pm
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

wt kwie 28, 2020 1:13 pm

Aby scena się uruchomiła, to musisz ją uruchomić ręcznie lub ze pomocą CRON który będzie systematycznie uruchamiał scenę przykładowo co minute i jak warunek będzie spełniony to ją uruchomi.
Awatar użytkownika
Xoggo
Posty: 135
Rejestracja: ndz mar 29, 2020 10:03 pm
Lokalizacja: Zbąszynek

śr maja 13, 2020 12:04 pm

johnjames pisze:
śr maja 13, 2020 11:43 am
What is that site which you are using on youtube??
https://supla.fracz.com/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”