Brak połączenia z telefonem wifi

Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8849
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lip 24, 2020 10:13 am

Czy jest szansa abyś udostępnił mi przez Teamviewer-a Twój komputer z podłączonym telefonem tak abym mógł zainstalować tam Android Studio i zweryfikować co powoduje ten problem ?

[EDIT]
Wygląda na to, że od Androida 9 system może odmówić przeszukiwania sieci jeśli uzna, że sieć jest zbyt często przeszukiwana.
Będę wyświetlał wtedy archiwalne wyniki. Dodatkowo umożliwię wprowadzenie nazwy "z palca".
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8849
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt lip 24, 2020 5:40 pm

Spróbuj pobrać wersję 2.3.47 i daj znać czy rozwiązuje ona problem.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1991
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

pn lip 27, 2020 4:39 pm

Zerknij jeszcze w funbox-e /zapora sieciowa/wybierz poziom zabezpieczeń - zobacz czy nie masz ustawiony wysoki? jeżeli tak ustaw na średni.
Pozdrawiam
Wojtek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”