Jakie wolne gpio

RKL
Posty: 38
Rejestracja: czw maja 14, 2020 6:20 pm
Kontaktowanie:

sob sty 02, 2021 6:34 pm

Interesuje mnie czy ktos ma rozpracowane gpio w takim module Mysle go zalozyc do 2 bram garazowych + 2 czujniki zamkniecia
Załączniki
Capture+_2021-01-02-19-24-03.png
Capture+_2021-01-02-19-24-03.png (1.01 MiB) Przejrzano 141 razy
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2021 6:50 pm przez RKL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
artur_n
Posty: 186
Rejestracja: czw sie 17, 2017 2:24 pm

sob sty 02, 2021 6:41 pm

GPIO jak już ;-)
RKL
Posty: 38
Rejestracja: czw maja 14, 2020 6:20 pm
Kontaktowanie:

sob sty 02, 2021 6:49 pm

artur_n pisze:
sob sty 02, 2021 6:41 pm
GPIO jak już ;-)
A tam czepiasz sie w Nowym Roku 😄
Awatar użytkownika
artur_n
Posty: 186
Rejestracja: czw sie 17, 2017 2:24 pm

sob sty 02, 2021 6:57 pm

5 min szukania
Załączniki
0DBDDB06-1D88-4B78-AC33-4AB7D512AD33.png
0DBDDB06-1D88-4B78-AC33-4AB7D512AD33.png (2.41 MiB) Przejrzano 121 razy
RKL
Posty: 38
Rejestracja: czw maja 14, 2020 6:20 pm
Kontaktowanie:

sob sty 02, 2021 7:06 pm

artur_n pisze:
sob sty 02, 2021 6:57 pm
5 min szukania
Dzieki jakos nie moglem tego ogarnac
Zeby wgrac suple trzeba sie do RX i TX tam do tych nozek przylutowac bo z moimi zdolnosciami to chyba dam sobie spokoj
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”