Licznik energii - wywala apke przy wykresie

QLQ
Posty: 1459
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

śr lut 24, 2021 8:43 pm

Dotyczy aktualnych apk @leśny8 oraz najnowszej oficjalnej.
Problem: wywala mi aplikacje jak wyżej po wybraniu wykresów całej dostępnej historii-czyli od 8 czerwca 2020r. jeden a drugi od 20-02-2020r.
Dotyczy liczników na pzem004 oraz Wemos D1mini. Trzeci MEW01 poprawnie ale historia jest krótka z uwagi na aktualizacje do najnowszej wer firmware i ponownej rejestr urządzenia aby było "i" w apce- tak nie powinno być po aktualizacji. ale to inny temat.
Screenshot_20210224-212503_SUPLA .jpg
Screenshot_20210224-212503_SUPLA .jpg (152.48 KiB) Przejrzano 271 razy
Screenshot_20210224-214303_SUPLA.jpg
Screenshot_20210224-214303_SUPLA.jpg (151.84 KiB) Przejrzano 271 razy
Patryk
Posty: 1393
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

śr lut 24, 2021 9:01 pm

@QLQ
Sprawdziłem u siebie na Mew-ce od marca 2020 i wszystko się wczytało poprawnie.
Zarówno na oficjalnej, jak i na @lesny.
Android 10.
Odnośnie "i" trzeba było poczekać ok. 30 minut i by Ci się znaczek pojawił.
Nie trzeba nic na nowo konfigurować.
Pisał już kiedyś o tym @pzygmunt.
Edit:
Jedynie co zauważyłem, to przy wyborze całej historii, tak jak by się na chwilę zacinała apka.
Może Twój telefon nie "wyrabia" ;)
woytas1
Posty: 85
Rejestracja: wt paź 02, 2018 10:34 pm
Lokalizacja: Krosno

śr lut 24, 2021 9:15 pm

Coś chyba jest nie tak z tymi wykresami, a napewno jest inaczej. Dawniej ostatnia godzina na wykresie była co do minuty z zegarem, teraz są opóźnienia minimum 5min, a czasem i więcej.
Załączniki
Screenshot_20210224_221059_org.supla.android.jpg
Screenshot_20210224_221059_org.supla.android.jpg (170.5 KiB) Przejrzano 253 razy
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10979
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

śr lut 24, 2021 9:16 pm

Uruchom z użyciem Android Studio. Może coś będzie w logach
QLQ
Posty: 1459
Rejestracja: ndz wrz 03, 2017 9:13 am
Lokalizacja: Koszalin

śr lut 24, 2021 9:29 pm

Patryk pisze:
śr lut 24, 2021 9:01 pm
@QLQ
....
Może Twój telefon nie "wyrabia" ;)
...Odnośnie "i" trzeba było poczekać ok. 30 minut i by Ci się znaczek pojawił.
Sm-G980s się wyrabia :) android 11

Z tymi 30 min to dobre info. Nie wiedziałem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”