ESP w roli przycisku.

Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2234
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pn sty 30, 2017 8:14 am

Soft In Can obsługuje tylko 2 przeaźniki, więc nic ci nie da dołożenie przycisku - potrzebujesz przekaźnik do lampy, bramy, furtki - czy dobrze rozumiem?
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
peterson13
Posty: 51
Rejestracja: ndz sty 08, 2017 5:05 pm

pn sty 30, 2017 8:49 am

Tak, dokładnie tak.
peterson13
Posty: 51
Rejestracja: ndz sty 08, 2017 5:05 pm

pn sty 30, 2017 7:29 pm

Czyli nie ma szansy na dodatkowy przycisk button ( dzwonkowy ) nawet kosztem jednego czujnika ?
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1604
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

pn sty 30, 2017 8:37 pm

peterson13 pisze:
pn sty 30, 2017 7:29 pm
Czyli nie ma szansy na dodatkowy przycisk button ( dzwonkowy ) nawet kosztem jednego czujnika ?
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2234
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pn sty 30, 2017 9:31 pm

peterson13 pisze:
pn sty 30, 2017 7:29 pm
Czyli nie ma szansy na dodatkowy przycisk button ( dzwonkowy ) nawet kosztem jednego czujnika ?
Może nawet da radę czujnikami... cierpliwości - brak czasu...
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna dyskusja”