Unable to connect devices on own server

svarun
Posts: 16
Joined: Tue Apr 25, 2017 5:45 pm

Mon Sep 04, 2017 9:06 am

i have successfully installed own server with latest code, but my devices are not connecting to my server. i have tried port scanning to my server and it shows no service on port 2015 & 2016, can any one help..?
User avatar
pzygmunt
Posts: 3861
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Sep 04, 2017 9:11 am

./supla-server -D
svarun
Posts: 16
Joined: Tue Apr 25, 2017 5:45 pm

Mon Sep 04, 2017 9:19 am

Can you please elaborate, i am not very well-versed with linux/coding.
User avatar
pzygmunt
Posts: 3861
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Sep 04, 2017 9:23 am

Run supla-server with debug switch
svarun
Posts: 16
Joined: Tue Apr 25, 2017 5:45 pm

Mon Sep 04, 2017 10:17 am

i am not able to do so, can you SSH it and help..?
svarun
Posts: 16
Joined: Tue Apr 25, 2017 5:45 pm

Mon Sep 04, 2017 1:20 pm

When i try to RUN this command i am getting error...no such file or directory
User avatar
pzygmunt
Posts: 3861
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Sep 04, 2017 1:29 pm

/usr/sbin/supla-server
svarun
Posts: 16
Joined: Tue Apr 25, 2017 5:45 pm

Mon Sep 04, 2017 5:20 pm

I am running from same location but did not find it.

May be some issue with installation..?
User avatar
pzygmunt
Posts: 3861
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Sep 04, 2017 6:33 pm

Is this your custom installation or use some preinstalled image?
svarun
Posts: 16
Joined: Tue Apr 25, 2017 5:45 pm

Tue Sep 05, 2017 9:05 am

This is not image, my custom installation.
Post Reply