Rpi 3 supla does not start

odin56
Posts: 20
Joined: Mon May 16, 2016 9:15 pm

Fri Sep 28, 2018 6:05 pm

how i get a desktop for this image?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6706
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Sep 28, 2018 6:14 pm

I'm sorry i don't understand.
odin56
Posts: 20
Joined: Mon May 16, 2016 9:15 pm

Fri Sep 28, 2018 6:50 pm

Finally i got it work!! Thanks!!

I mean desktop mode like graphic desktop(what i can use with mouse), no console. can i add it somehow??
User avatar
pzygmunt
Posts: 6706
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Sep 28, 2018 7:04 pm

You can run kde/gnome/etc...
odin56
Posts: 20
Joined: Mon May 16, 2016 9:15 pm

Sat Sep 29, 2018 7:19 am

why i get always Channel conflict! when i trying to modify supla cfg.txt

edit..

if i chance ;

[CHANNEL_0]
type=RELAYG5LA1A
gpio1=27

it gives channel confilict?
User avatar
pzygmunt
Posts: 6706
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sat Sep 29, 2018 9:11 am

After modifying the channel list configuration, you must remove the device from the cloud before reconnecting the device.
Post Reply