Problem with switch

Post Reply
asiersan
Posts: 6
Joined: Mon Jan 02, 2017 6:56 pm

Tue Jan 03, 2017 4:57 pm

Hi all, im new here, i was trying to start with my home automation and i discovery supla.

Im triying to run with my esp8266 using wifisocket_esp01_eagle.flash.bin.
Every is runing good, external button, led status,.... but the problem is in the cloud. When i turn on the sistem go off, when i turn on the sistem is off.....

I know that i can change the relay config to default on, and then all is ok, except 2 things:

-Led status is inverted (this is not crucial for my)
-Whe internet conection is lost, the realy automatically returns to his default position, in my case on.

So its posible to generate a bin file that switchs default comunication betwin the esp and the cloud?
Zybi
Posts: 1267
Joined: Sun Jun 26, 2016 4:24 pm

Tue Jan 03, 2017 5:33 pm

For ESP-01 I suggest you use some kind of firmware with the option "restore" from here:

https://github.com/SUPLA/ESP8266/tree/m ... SP-01_v1.8
asiersan
Posts: 6
Joined: Mon Jan 02, 2017 6:56 pm

Wed Jan 04, 2017 6:28 am

I will try this, my esp is a webmos. But my pin config is only running with esp01 bin
asiersan
Posts: 6
Joined: Mon Jan 02, 2017 6:56 pm

Wed Jan 04, 2017 7:36 am

Ok i tried this and my pin out was not runing. So i modified my pinout and flash wemos firmware. Is runing ok. But i have same problem with led. Un off status, green relay led is on. I think that would be interesting to be able to modofy pin assigment in cloud. On->0 off->1
Post Reply