Harmonogramy

User avatar
pzygmunt
Posts: 3040
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri May 26, 2017 2:14 pm

Sprawdziłem. Rzeczywiście był bug. Powinno być już ok.

https://github.com/SUPLA/supla-core/issues/22
andras
Posts: 92
Joined: Fri Dec 30, 2016 5:51 pm

Fri May 26, 2017 3:00 pm

Potwierdzam , jako furtka również drzwi działa .
A wczoraj męczyłem się z tym cały dzień . :)

Dziękuję i pozdr
pawel1986
Posts: 3
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:22 pm

Wed Jan 10, 2018 11:29 am

Nie działają harmonogramy, czy jest jakaś awaria Supla Cloud?

Najbliższe wykonanie nie aktualizuje się tzn.

Najbliższe wykonanie dzisiaj 12:20 - Włączenie NIC SIĘ NIE DZIEJE, URZĄDZENIE NIE WŁĄCZA SIĘ :(
o 12:30 data najbliższego wykonania to nadal dzisiaj 12:20
Ostatnie wykonanie ( - )

Załączam zrzut ekranu.

Bardzo proszę o informację :( włączanie i wyłączanie z tel działa normalnie.
Attachments
SUPLA CLOUD.JPG
SUPLA CLOUD.JPG (54.58 KiB) Viewed 201 times
User avatar
pzygmunt
Posts: 3040
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Jan 10, 2018 1:35 pm

pawel1986 wrote:
Wed Jan 10, 2018 11:29 am
Nie działają harmonogramy, czy jest jakaś awaria Supla Cloud?

Najbliższe wykonanie nie aktualizuje się tzn.

Najbliższe wykonanie dzisiaj 12:20 - Włączenie NIC SIĘ NIE DZIEJE, URZĄDZENIE NIE WŁĄCZA SIĘ :(
o 12:30 data najbliższego wykonania to nadal dzisiaj 12:20
Ostatnie wykonanie ( - )

Załączam zrzut ekranu.

Bardzo proszę o informację :( włączanie i wyłączanie z tel działa normalnie.
Nikt nie zgłaszał aby coś nie działało. Wyslij Twój adres email na priv-a
User avatar
pzygmunt
Posts: 3040
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Jan 10, 2018 2:01 pm

Spróbuj ustawić strefę czasową
pawel1986
Posts: 3
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:22 pm

Wed Jan 10, 2018 10:37 pm

Strefa jest ok, znaczy tak mi się wydaje:
Attachments
strefa.jpg
strefa.jpg (40.66 KiB) Viewed 152 times
User avatar
pzygmunt
Posts: 3040
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Wed Jan 10, 2018 10:41 pm

I nadal występuje problem ?
pawel1986
Posts: 3
Joined: Tue Jan 09, 2018 3:22 pm

Fri Jan 12, 2018 10:28 pm

Dziś dodałem harmonogramy na nowo. Jak narazie działają. Czy na ogólnodostępnym serwerze jest jakieś ograniczenie co do liczby harmonogramów? Nie mogłem dodać więcej niż 20 i wtedy przestały działać...
User avatar
pzygmunt
Posts: 3040
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sat Jan 13, 2018 10:05 am

pawel1986 wrote:
Fri Jan 12, 2018 10:28 pm
Dziś dodałem harmonogramy na nowo. Jak narazie działają. Czy na ogólnodostępnym serwerze jest jakieś ograniczenie co do liczby harmonogramów? Nie mogłem dodać więcej niż 20 i wtedy przestały działać...
Limit zwiększam na życzenie
Post Reply