lokalizacje

Post Reply
Kucyk98
Posts: 3
Joined: Sat Nov 25, 2017 9:36 pm

Wed Oct 10, 2018 5:17 pm

Witam
Mam głupie pytanie, ale proszę o pomoc.
W jednej lokalizacji mam 2 urządzenia, jak wywalić jedno z nich?
Dodam ze usunięcie całej lokalizacji i potem tworzenie dwóch, na kazde z urzadzeń nie wchodzi w grę.
Dziękuje a pomoc.
User avatar
Lector
Posts: 283
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:26 pm
Location: Poznań
Contact:

Wed Oct 10, 2018 5:19 pm

Utwórz drugą lokalizacje i przepnij :)
Kucyk98
Posts: 3
Joined: Sat Nov 25, 2017 9:36 pm

Wed Oct 10, 2018 5:20 pm

bede wdzieczny za instrukcje.
bo nie mam pojecia jak to zrobić
bartosz221
Posts: 8
Joined: Tue Oct 10, 2017 6:55 pm

Thu Oct 11, 2018 7:59 am

Aby nie zakładać nowego temamtu to jak edytować kolejność wyświetlanch lokalizacji na tel. przykład mam dwie lokalizację "dom" i "czujniki" i chce aby lokalizacja dom była wyświetlana jako pierwsza
User avatar
wojtas567
Posts: 1196
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Thu Oct 11, 2018 9:29 am

Lokalizacje wyświetlają się alfabetycznie
C jest niestety przed D
ja zrobiłem to sobie w ten sposób, że ponumerowałem po swojemu 1,2,3... przed nazwą.
Pozdrawiam
Wojtek
User avatar
Lucas
Posts: 270
Joined: Mon Jul 31, 2017 7:11 am
Location: Chrzanów

Thu Oct 11, 2018 10:09 am

wojtas567 wrote:
Thu Oct 11, 2018 9:29 am
Lokalizacje wyświetlają się alfabetycznie
C jest niestety przed D
ja zrobiłem to sobie w ten sposób, że ponumerowałem po swojemu 1,2,3... przed nazwą.
A żeby było ciekawiej to na iOS mam inną kolejność urządzeń, niż w Androidzie :)
User avatar
wojtas567
Posts: 1196
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Thu Oct 11, 2018 10:18 am

Ja też, ale nie lokalizacji tylko czujników.
Attachments
F1BDE885-5758-41A6-92BD-369D44F00BEC.png
F1BDE885-5758-41A6-92BD-369D44F00BEC.png (63.07 KiB) Viewed 655 times
82774D86-3F81-4068-85F1-F19972F2FB22.png
82774D86-3F81-4068-85F1-F19972F2FB22.png (158.11 KiB) Viewed 655 times
Pozdrawiam
Wojtek
Post Reply