Nie dziala aplikacja supla

damian2988
Posty: 7
Rejestracja: sob sie 08, 2020 4:47 pm

pt wrz 25, 2020 6:10 pm

Witam, dzis chcialem otworzyc jak zawsze brame przez aplikacje, gdy otworzylem przy ikonkach byly czerwone kropki zamiast zielonych i nie dziala wlaczanie, mam dwa urzadzenia oba nie dzialaja, gdy wchodze przez w moje urzadzenia to pisze na czerwono ze rozlaczone, na przycisk dzialaja, prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu
Patryk
Posty: 1247
Rejestracja: pn sty 07, 2019 7:51 pm
Lokalizacja: Rybnik

pt wrz 25, 2020 6:44 pm

Dziś koło południa też przez parę minut nie mogłem połączyć się z apką Supli.
Potem chwilę wszystkie moduły były rozłączone ( czerwone ).
Ale po paru minutach wszystko wróciło do normy.
Podejrzewam, że "jakieś" prace serwisowe.
Edit:
Spróbuj zresetować moduły ( odłącz je na chwilę od zasilania ).
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10515
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt wrz 25, 2020 7:00 pm

Sprawdź czy mają zasięg. Sprawdź LAST STATE.
damian2988
Posty: 7
Rejestracja: sob sie 08, 2020 4:47 pm

czw paź 01, 2020 8:05 am

Dzieki, pomoglo wyłączenie urządzeń
ewka
Posty: 2
Rejestracja: ndz lut 21, 2021 7:45 pm

pn lut 22, 2021 9:15 am

Witam
mam podobny problem ,czerwone kropki i nie moge rolety otworzyc , apke ma na kilku tel i nie dzala nigdzie :roll: :roll:
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10515
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn lut 22, 2021 9:45 am

Czerwone kropki oznaczają, że urządzenia nie mają połączenia z siecią.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”