HC-SR04

Juszczaczek1
Posty: 41
Rejestracja: ndz lis 08, 2020 3:41 pm

sob kwie 17, 2021 5:41 pm

Ale ja nie mogę wejść w zakładkę korekty bo robi się restart
krycha88
Posty: 1778
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

sob kwie 17, 2021 6:19 pm

To jest błąd, jak zależy Ci na korektach to wygeneruje sobie soft dodając dodatkowo jakis inny sensor.
Wsparcie projektu GUI-Generic ;)
viewtopic.php?f=88&t=8435
Juszczaczek1
Posty: 41
Rejestracja: ndz lis 08, 2020 3:41 pm

sob kwie 17, 2021 6:54 pm

Ok dzięki, narazie podpiąłem drugiego wemosa zobaczę co będzie się dziać
krycha88
Posty: 1778
Rejestracja: pt lis 16, 2018 7:25 am

ndz kwie 18, 2021 9:34 am

Juszczaczek1 pisze:
sob kwie 17, 2021 5:41 pm
Ale ja nie mogę wejść w zakładkę korekty bo robi się restart
poprawiłem.
Wsparcie projektu GUI-Generic ;)
viewtopic.php?f=88&t=8435
Juszczaczek1
Posty: 41
Rejestracja: ndz lis 08, 2020 3:41 pm

ndz kwie 18, 2021 12:59 pm

Dzięki za poprawkę, druga płytka wemosa tak samo się zachowuje więc został tylko HC-SR04 do wymiany
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”