jak wgrac program do nodemcu

stronk
Posty: 10
Rejestracja: sob kwie 23, 2016 2:30 pm

sob kwie 23, 2016 2:32 pm

Witam moze ktos napisac instrukcje wgranie probramu dla Nodemcu. Mam tez problem z aplikacja mobilna nie dziala w Note3
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8852
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob kwie 23, 2016 3:00 pm

Prześledź ten wątek: viewtopic.php?f=6&t=9
tutaj jest mowa o nodemcu.

Note3 - jaki objaw ?
stronk
Posty: 10
Rejestracja: sob kwie 23, 2016 2:30 pm

sob kwie 23, 2016 3:08 pm

wgranie juz opanowałem :) a w Note wiesza sie na oknie startowym
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8852
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob kwie 23, 2016 3:14 pm

Wiesza czyli nie można przejść nawet do ustawień ?
stronk
Posty: 10
Rejestracja: sob kwie 23, 2016 2:30 pm

sob kwie 23, 2016 3:19 pm

czasem moge wejsc w ustawienie a czasem nawet nie moge wejsc do ustawien
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8852
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob kwie 23, 2016 3:20 pm

Łączysz się przez WiFi czy GSM ? Może coś blokuje połączenie z serwerem ?
Jaka wersja Androida ?
stronk
Posty: 10
Rejestracja: sob kwie 23, 2016 2:30 pm

sob kwie 23, 2016 3:26 pm

Łącze sie przez wifi i GSM bez znaczenia wersja Android 5.1.1 zatrzymuje sie na okolo 20% w tablecie to samo moze cos źle wpisuje ? :?:
Ostatnio zmieniony sob kwie 23, 2016 3:41 pm przez stronk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8852
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob kwie 23, 2016 3:39 pm

Jakie dane wpisujesz ?
Jak pomylisz się w adresie serwera to będzie też taki efekt bo on cały czas będzie go szukał.

Był przypadek wpisania zamiast svr1.supla.org, srv1.supla.org
stronk
Posty: 10
Rejestracja: sob kwie 23, 2016 2:30 pm

sob kwie 23, 2016 3:43 pm

svr1.supla.org plus id i haslo tak jak jest na stronie dziwne
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8852
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob kwie 23, 2016 3:46 pm

Masz możliwość podłączenia telefonu pod android studio ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”