problem ze stroną

Awatar użytkownika
byniom
Posty: 429
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

pt sty 20, 2017 9:05 pm

Mam problem z wyświetlaniem forum . Korzystam przeglądarki google na różnych urządzeniach i strony na forum wyświetlają mi się z jakimiś krzaczkami , nic nie widać żeby poczytać ale jak uruchomiłem w IE to wygląd ma normalny. Nie chcę korzystać z IE , czy ktoś ma rozwiązanie co jest z moimi przeglądarkami ?
sroka222
Posty: 33
Rejestracja: ndz wrz 25, 2016 10:45 am

pt sty 20, 2017 9:17 pm

Spróbuj usunąć ciasteczka i dane z pamięci podręcznej przeglądarki. W chrome ustawienia->pokaż ustawienia zaawansowane->prywatność->wyczyść dane przeglądania.
Awatar użytkownika
byniom
Posty: 429
Rejestracja: sob sty 07, 2017 1:17 pm

pt sty 20, 2017 9:24 pm

Pomogło , dzięki :)
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1832
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

pt sty 20, 2017 10:13 pm

Na przyszłość: Ctrl+Shift+Delete (to samo tylko szybciej).
Darek
Posty: 42
Rejestracja: sob sty 23, 2016 10:26 pm
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sty 21, 2017 2:27 pm

Można jeszcze spróbować klikając w link w stopce strony : "Usuń ciasteczka witryny"
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8449
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sty 21, 2017 3:34 pm

To css-y się rozjechały po aktualizacji forum do najnowszej wersji. Chrome pamięta stare w cache.
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

sob sty 21, 2017 3:51 pm

U mnie w operze wygląda t tak
1.jpg
1.jpg (147.03 KiB) Przejrzano 2550 razy
i główna strona
2.jpg
2.jpg (539.13 KiB) Przejrzano 2550 razy
Pozdrawiam
Wojtek
Seba5120
Posty: 307
Rejestracja: pn paź 31, 2016 1:33 pm

sob sty 21, 2017 3:52 pm

Wyczyść cache.
Albo ściągnij i uruchom ccleaner :)
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8449
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sty 21, 2017 3:53 pm

wojtas567 pisze:
sob sty 21, 2017 3:51 pm
U mnie w operze wygląda t tak
Wyczyść cache przeglądarki.
http://help.opera.com/Windows/12.10/pl/cache.html
0xFF
Posty: 308
Rejestracja: sob lut 20, 2016 8:54 pm

sob sty 21, 2017 3:55 pm

W google chrome można przytrzymać SHIFT klikając przycisk "Reload this page", to pominie cache.
Ostatnio zmieniony sob sty 21, 2017 4:25 pm przez 0xFF, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ