Sonoff ch4

ebpb2010
Posty: 9
Rejestracja: pt gru 29, 2017 12:59 am

ndz sty 07, 2018 4:18 pm

Pytanie czy jest supla do tego ustrojstwa i gdzie znajde
Awatar użytkownika
wojtas567
Posty: 1989
Rejestracja: ndz kwie 03, 2016 7:16 pm
Lokalizacja: Olsztyn

ndz sty 07, 2018 4:34 pm

Pozdrawiam
Wojtek
ebpb2010
Posty: 9
Rejestracja: pt gru 29, 2017 12:59 am

ndz sty 07, 2018 4:43 pm

Super dzieki wielkie
ebpb2010
Posty: 9
Rejestracja: pt gru 29, 2017 12:59 am

ndz sty 07, 2018 5:50 pm

A jeszcze jedno ma ktos moze zdjecie pogladowe gdzie wlutowac czujnik wilgotnosci i temperatury :?:
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 807
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz sty 07, 2018 9:16 pm

do wersji 4ch pro będzie ten sam soft czy jest inny??
chudy84
Posty: 33
Rejestracja: pt lis 17, 2017 2:53 pm

śr lut 14, 2018 10:32 am

PuteR pisze:
ndz sty 07, 2018 9:16 pm
do wersji 4ch pro będzie ten sam soft czy jest inny??
dołączę się do pytania?
Zybi
Posty: 1466
Rejestracja: ndz cze 26, 2016 4:24 pm

śr lut 14, 2018 11:15 am

chudy84 pisze:
śr lut 14, 2018 10:32 am
PuteR pisze:
ndz sty 07, 2018 9:16 pm
do wersji 4ch pro będzie ten sam soft czy jest inny??
dołączę się do pytania?
Jak macie te moduły to sprawdźcie praktycznie i podzielcie się uwagami.
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 807
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

śr lut 14, 2018 1:49 pm

dopiero do mnie idzie więc na razie nie sprawdzę. Pytałem wcześniej z obawy, że przez wgranie nie odpowiedniego można coś uszkodzić, ale rozumiem że to nie możliwe, więc jak tylko dojdzie to sprawdzę.
and111
Posty: 108
Rejestracja: ndz lut 18, 2018 3:54 pm

ndz lut 18, 2018 7:10 pm

Mam SONOFF 4CH PRO. Wgrałem do niego soft: sonoff_4channels_1xsocket_3xgate_ds18b20_v2.0. Steruję 3 bramami.
Czy jest możliwość podpięcia czujników otwarcia do SONOFF 4CH PRO?
miko1282
Posty: 436
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:15 pm
Lokalizacja: Brodnica

śr lut 21, 2018 5:42 am

A w cloudzie masz możliwość wybrania czujnika bramy ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”