Sonoff ch4

ebpb2010
Posts: 9
Joined: Fri Dec 29, 2017 12:59 am

Sun Jan 07, 2018 4:18 pm

Pytanie czy jest supla do tego ustrojstwa i gdzie znajde
User avatar
wojtas567
Posts: 1796
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Sun Jan 07, 2018 4:34 pm

Pozdrawiam
Wojtek
ebpb2010
Posts: 9
Joined: Fri Dec 29, 2017 12:59 am

Sun Jan 07, 2018 4:43 pm

Super dzieki wielkie
ebpb2010
Posts: 9
Joined: Fri Dec 29, 2017 12:59 am

Sun Jan 07, 2018 5:50 pm

A jeszcze jedno ma ktos moze zdjecie pogladowe gdzie wlutowac czujnik wilgotnosci i temperatury :?:
PuteR
Posts: 539
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Sun Jan 07, 2018 9:16 pm

do wersji 4ch pro będzie ten sam soft czy jest inny??
chudy84
Posts: 33
Joined: Fri Nov 17, 2017 2:53 pm

Wed Feb 14, 2018 10:32 am

PuteR wrote:
Sun Jan 07, 2018 9:16 pm
do wersji 4ch pro będzie ten sam soft czy jest inny??
dołączę się do pytania?
Zybi
Posts: 1387
Joined: Sun Jun 26, 2016 4:24 pm

Wed Feb 14, 2018 11:15 am

chudy84 wrote:
Wed Feb 14, 2018 10:32 am
PuteR wrote:
Sun Jan 07, 2018 9:16 pm
do wersji 4ch pro będzie ten sam soft czy jest inny??
dołączę się do pytania?
Jak macie te moduły to sprawdźcie praktycznie i podzielcie się uwagami.
PuteR
Posts: 539
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:07 am

Wed Feb 14, 2018 1:49 pm

dopiero do mnie idzie więc na razie nie sprawdzę. Pytałem wcześniej z obawy, że przez wgranie nie odpowiedniego można coś uszkodzić, ale rozumiem że to nie możliwe, więc jak tylko dojdzie to sprawdzę.
and111
Posts: 56
Joined: Sun Feb 18, 2018 3:54 pm

Sun Feb 18, 2018 7:10 pm

Mam SONOFF 4CH PRO. Wgrałem do niego soft: sonoff_4channels_1xsocket_3xgate_ds18b20_v2.0. Steruję 3 bramami.
Czy jest możliwość podpięcia czujników otwarcia do SONOFF 4CH PRO?
miko1282
Posts: 383
Joined: Wed Dec 06, 2017 10:15 pm
Location: Brodnica

Wed Feb 21, 2018 5:42 am

A w cloudzie masz możliwość wybrania czujnika bramy ?
Post Reply