ESP-12E moduł bramowy dodatkowy przekaźnik

pawel229
Posty: 15
Rejestracja: pn paź 10, 2016 10:53 am

wt paź 11, 2016 11:49 am

Zmieniam lokalizację na np /home/1/ i dalej mam ten sam błąd.
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2252
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pt paź 14, 2016 9:26 pm

A masz tam taki katalog? To musi być realna ścieżka z docelowym katalogiem
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
pawel229
Posty: 15
Rejestracja: pn paź 10, 2016 10:53 am

sob paź 15, 2016 3:13 pm

Tak, oczywiście uprzednio go utworzyłem :D Próbowałem też tworzyć inne lokalizacje i nic niestety, stanąłem w miejscu.
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2252
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

sob paź 15, 2016 5:16 pm

Dasz radę pobrać .ova z google drive? Mogę ci wystawić skonfigurowany.
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
pawel229
Posty: 15
Rejestracja: pn paź 10, 2016 10:53 am

sob paź 15, 2016 7:16 pm

Jak najbardziej. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :)
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2252
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

sob paź 15, 2016 7:17 pm

Podaję linka na PW
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
sebek991
Posty: 7
Rejestracja: śr paź 26, 2016 8:02 pm

pt gru 16, 2016 7:12 pm

slawek pisze:Podaję linka na PW
Masz jeszcze tego linka?
Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2252
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pt gru 16, 2016 7:36 pm

tamtego nie mam, mogę wystawić nowszy - 1.8.2... ale to zajmie mi trochę czasu (muszę wyeksportować na google)
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
martinok
Posty: 51
Rejestracja: sob gru 17, 2016 10:12 am

sob gru 17, 2016 10:27 am

Witam.
Czy jest szansa na link mam ten sam problem.
Z góry dziękuje.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”