H801 nie łączy się z serwerem

skoczo
Posty: 40
Rejestracja: czw lis 16, 2017 8:19 pm

pt kwie 13, 2018 9:24 pm

Hej,

Mam taki problem że po wgraniu softu i skonfigurowaniu urządzenia nie może ono połączyć się z serwerem. Widzę je na routerze jako połączone po wifi ale zielona dioda nie świeci się. Urządzenie skonfigurowało się poprawnie https://photos.app.goo.gl/9Li26x69uylTw80H2 W logach nic za bardzo nie ma ale wklejam. Co to może być? Czy to coś z serwerem?

Kod: Zaznacz cały

picocom v3.1
                                                                                                                                                                        
port is        : /dev/ttyUSB0                                                                                                                                           
flowcontrol    : none                                                                                                                                                   
baudrate is    : 115200                                                                                                                                                 
parity is      : none                                                                                                                                                   
databits are   : 8                                                                                                                                                      
stopbits are   : 1                                                                                                                                                      
escape is      : C-a
local echo is  : no
noinit is      : no
noreset is     : no
hangup is      : no
nolock is      : no
send_cmd is    : sz -vv
receive_cmd is : rz -vv -E
imap is        : 
omap is        : 
emap is        : crcrlf,delbs,
logfile is     : none
initstring     : none
exit_after is  : not set
exit is        : no

Type [C-a] [C-h] to see available commands
Terminal ready

 ets Jan  8 2013,rst cause:2, boot mode:(3,7)

load 0x40100000, len 1856, room 16 
tail 0
chksum 0x63
load 0x3ffe8000, len 776, room 8 
tail 0
chksum 0x02
load 0x3ffe8310, len 552, room 8 
tail 0
chksum 0x79
csum 0x79

2nd boot version : 1.5
  SPI Speed      : 40MHz
  SPI Mode       : DIO
  SPI Flash Size & Map: 8Mbit(512KB+512KB)
jump to run user1 @ 1000


 ets Jan  8 2013,rst cause:2, boot mode:(3,7)

load 0x40100000, len 1856, room 16 
tail 0
chksum 0x63
load 0x3ffe8000, len 776, room 8 
tail 0
chksum 0x02
load 0x3ffe8310, len 552, room 8 
tail 0
chksum 0x79
csum 0x79

2nd boot version : 1.5
  SPI Speed      : 40MHz
  SPI Mode       : DIO
  SPI Flash Size & Map: 8Mbit(512KB+512KB)
jump to run user1 @ 1000


 ets Jan  8 2013,rst cause:2, boot mode:(3,7)

load 0x40100000, len 1856, room 16 
tail 0
chksum 0x63
load 0x3ffe8000, len 776, room 8 
tail 0
chksum 0x02
load 0x3ffe8310, len 552, room 8 
tail 0
chksum 0x79
csum 0x79

2nd boot version : 1.5
  SPI Speed      : 40MHz
  SPI Mode       : DIO
  SPI Flash Size & Map: 8Mbit(512KB+512KB)
jump to run user1 @ 1000


 ets Jan  8 2013,rst cause:2, boot mode:(3,7)

load 0x40100000, len 1856, room 16 
tail 0
chksum 0x63
load 0x3ffe8000, len 776, room 8 
tail 0
chksum 0x02
load 0x3ffe8310, len 552, room 8 
tail 0
chksum 0x79
csum 0x79

2nd boot version : 1.5
  SPI Speed      : 40MHz
  SPI Mode       : DIO
  SPI Flash Size & Map: 8Mbit(512KB+512KB)
jump to run user1 @ 1000
Awatar użytkownika
lesny8
Posty: 970
Rejestracja: pn gru 11, 2017 9:43 pm

pt kwie 13, 2018 9:32 pm

Pomóżcie proszę choć odrobinę
https://pomagam.pl/af3hwf6c
skoczo
Posty: 40
Rejestracja: czw lis 16, 2017 8:19 pm

sob kwie 14, 2018 6:06 pm

lesny8 pisze:
pt kwie 13, 2018 9:32 pm
Dograłeś esp_init_data_default.bin?
Tak. Bez tego nie startował.
ODPOWIEDZ