lokalizacje

erzet
Posts: 28
Joined: Tue Oct 30, 2018 6:15 pm

Sun Dec 30, 2018 3:02 pm

a czy jest lub będzie kiedyś możliwość tworzenia pod lokalizacji? np żebym w lokalizacja garaż zawierała w sobie warsztat.
pozdrawiam
User avatar
pzygmunt
Posts: 6409
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Dec 30, 2018 3:30 pm

Wydaje mi się, że to niepotrzebne komplikowanie ale jeśli społeczność uzna inaczej to wprowadzimy.
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 336
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra
Contact:

Sun Dec 30, 2018 4:59 pm

Temat wykorzystania lokalizacji jest dosyć złożony. Ja na przykład wykorzystuję lokalizacje jako dwa fizyczne budynki (mieszkania). Zarówno na mieszkaniu w którym mieszkam jak i na mieszkaniu, które wynajmuję mam zainstalowaną SUPLĘ. Dzięki możliwości lokalizacji mogę dać lokatorom dostęp do sterowania urządzeniami w mieszkaniu wynajmowanym, a sam mam dostęp do wszystkich urządzeń (no obu mieszkaniach). Gdybym założył w SUPLI osobne konta, to nie mógłbym mieć dostępu z poziomu jednej aplikacji. Pomysł kolegi @erzet (sublokalizacje) byłby przeze mnie mile widziany.
Tak to wygląda w mojej SUPLI:
Image
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
https://www.blaszczak.pl
AdamT
Posts: 80
Joined: Sun Jan 06, 2019 9:42 am
Location: Kraków

Tue Apr 16, 2019 8:07 pm

pzygmunt wrote:
Sun Dec 30, 2018 2:23 pm
QLQ wrote:
Sun Dec 30, 2018 1:32 pm
Czy można kolego @pzygmunt prosić o dołożenie do mojego konta na Supla Cloud możliwości utworzenia jeszcze dodatkowo 10 lokalizacji ?
Z góry dziękuję
Wyślij mi na priva adres email na którym masz konto.
Czy mogę również poprosić o zwiększenie lokalizacji
User avatar
pzygmunt
Posts: 6409
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Tue Apr 16, 2019 8:23 pm

Podaj maila na priv-a
Post Reply