lokalizacje

erzet
Posty: 29
Rejestracja: wt paź 30, 2018 6:15 pm

ndz gru 30, 2018 3:02 pm

a czy jest lub będzie kiedyś możliwość tworzenia pod lokalizacji? np żebym w lokalizacja garaż zawierała w sobie warsztat.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8844
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz gru 30, 2018 3:30 pm

Wydaje mi się, że to niepotrzebne komplikowanie ale jeśli społeczność uzna inaczej to wprowadzimy.
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1236
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

ndz gru 30, 2018 4:59 pm

Temat wykorzystania lokalizacji jest dosyć złożony. Ja na przykład wykorzystuję lokalizacje jako dwa fizyczne budynki (mieszkania). Zarówno na mieszkaniu w którym mieszkam jak i na mieszkaniu, które wynajmuję mam zainstalowaną SUPLĘ. Dzięki możliwości lokalizacji mogę dać lokatorom dostęp do sterowania urządzeniami w mieszkaniu wynajmowanym, a sam mam dostęp do wszystkich urządzeń (no obu mieszkaniach). Gdybym założył w SUPLI osobne konta, to nie mógłbym mieć dostępu z poziomu jednej aplikacji. Pomysł kolegi @erzet (sublokalizacje) byłby przeze mnie mile widziany.
Tak to wygląda w mojej SUPLI:
Obrazek
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
AdamT
Posty: 93
Rejestracja: ndz sty 06, 2019 9:42 am
Lokalizacja: Kraków

wt kwie 16, 2019 8:07 pm

pzygmunt pisze:
ndz gru 30, 2018 2:23 pm
QLQ pisze:
ndz gru 30, 2018 1:32 pm
Czy można kolego @pzygmunt prosić o dołożenie do mojego konta na Supla Cloud możliwości utworzenia jeszcze dodatkowo 10 lokalizacji ?
Z góry dziękuję
Wyślij mi na priva adres email na którym masz konto.
Czy mogę również poprosić o zwiększenie lokalizacji
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8844
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt kwie 16, 2019 8:23 pm

Podaj maila na priv-a
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”