Sonoff DUAL

Post Reply
bromber23
Posts: 4
Joined: Wed Dec 14, 2016 10:22 am

Wed Dec 14, 2016 10:29 am

Witam

Poszukuje kompilacji do Sonoff DUAL
Last edited by bromber23 on Wed Dec 14, 2016 10:34 am, edited 1 time in total.
User avatar
michael
Posts: 1000
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Wed Dec 14, 2016 10:33 am

Witaj,
już kiedyś o to pytałem i z tego co wiem trwają nad tym prace :)

viewtopic.php?f=11&t=145&p=4654&hilit=sonoff+dual#p4654
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
bromber23
Posts: 4
Joined: Wed Dec 14, 2016 10:22 am

Wed Dec 14, 2016 10:53 am

OK Dziękuje za odpowiedź w takim razie czekamy :)
rrk
Posts: 23
Joined: Thu Dec 15, 2016 9:38 am

Fri Dec 16, 2016 7:19 am

Witam,

czy już coś temat się ruszył z tym dualem ?

w temacie: "SUPLA dla ITEAD SONOFF"
była informacja jak poniżej:
pzygmunt wrote:
michael wrote:Ostatnio nabyłem Sonoff'a Dual i nie zwróciłem uwagi, że nie ma dla niego jeszcze firmware Supla. Czy jest jest szansa na opracowanie go? :)
Z góry dzięki
Będzie na dniach
User avatar
pzygmunt
Posts: 7049
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Dec 16, 2016 7:48 am

Dziś będzie
bromber23
Posts: 4
Joined: Wed Dec 14, 2016 10:22 am

Fri Dec 16, 2016 8:00 am

Ooo dobra wiadomość!
A da radę wcisnąć w ten soft ustawienie sekundowe. Tak żeby przekaźnik załączał się na określony czas.
User avatar
michael
Posts: 1000
Joined: Wed Nov 09, 2016 8:00 am
Location: Wojkowice

Fri Dec 16, 2016 12:06 pm

pzygmunt wrote:Dziś będzie
No to już wiem co dzisiaj wieczorem będę robił :)
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
User avatar
pzygmunt
Posts: 7049
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Fri Dec 16, 2016 1:57 pm

Niestety. Dopiero jutro. Muszę dzisiaj zając się priorytetowo czymś innym.
User avatar
maffiu
Posts: 487
Joined: Wed Nov 30, 2016 9:30 pm
Location: Kraków/Skawina

Fri Dec 16, 2016 7:40 pm

pytanko do tych co już nabyli jest tam możliwość podłączenia w jakiś sposób przełącznika/włącznika ?
rrk
Posts: 23
Joined: Thu Dec 15, 2016 9:38 am

Fri Dec 16, 2016 8:22 pm

Tak idzie są piny wypuszczone na płytce na dwa włączniki dzwonkowe lub dotykowe jutro wstawie zdjęcie
Post Reply