Problem z aplikacja Supla

Post Reply
Truchan
Posts: 4
Joined: Thu Jan 10, 2019 6:43 pm

Thu Jan 10, 2019 6:49 pm

Czesc,
Jako poczatkujacy uzytkownik suply zainstalowalem modul row-1, wszystko odpalio tylko mam jakis problem z aplikacja na iphona, niby urzadzenie zostalo dodane do apki ale go nie widac, moze ktos jest w stanie cos doradzic?
User avatar
slawek
Posts: 2199
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Thu Jan 10, 2019 7:09 pm

Dodałeś iphona do clouda?
Ewentualnie masz wyłączone kanały w cloudzie...
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
User avatar
Lucas
Posts: 381
Joined: Mon Jul 31, 2017 7:11 am
Location: Chrzanów

Thu Jan 10, 2019 7:09 pm

Sprawdź jaki jest stan urządzenia na Supla Cloud, może nie masz poprawnie ustawionej lokalizacji lub ID dostępu.
Truchan
Posts: 4
Joined: Thu Jan 10, 2019 6:43 pm

Thu Jan 10, 2019 7:14 pm

Iphone doodany do iclouda.....aktualny stan bezczynny, a jesli chodzi o kanaly to jest info ze jest pusto
User avatar
pzygmunt
Posts: 6409
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Jan 10, 2019 7:18 pm

ROW-01 się nie dodały. Najprawdopodobniej przy konfiguracji pomyliłeś się z nazwą sieci WiFi lub błędnie wprowadziłeś hasło.
Dodaj jeszcze raz. Aby to zrobić przytrzymaj przycisk "CONFIG" na ROW przez min 5 sek., aż zacznie migać. Wtedy w aplikacji jeszcze raz kliknij "Dodaj urządzenie" i poprawnie podaj wszystkie dane.
Truchan
Posts: 4
Joined: Thu Jan 10, 2019 6:43 pm

Thu Jan 10, 2019 8:52 pm

Zadzialalo🙂modul klika ale nie wylacza ani nie wlacza chyba cos jeszcze z kabelkami do poprzekladania.....a moze cos innego?
Truchan
Posts: 4
Joined: Thu Jan 10, 2019 6:43 pm

Thu Jan 10, 2019 8:52 pm

Dzieki🙂
User avatar
pzygmunt
Posts: 6409
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Thu Jan 10, 2019 9:08 pm

Jak klika i nic się nie dzieje to źle podłączyłeś.
Post Reply