konto supla nie widzi raspberry

Post Reply
Patryk125
Posts: 57
Joined: Wed Nov 09, 2016 9:15 am

Sat Jan 12, 2019 5:07 pm

Witam, nowe konto na supla, obraz pobrany Raspberry PI Extenstion 01 - Obraz karty SD w zakładce location są podane dane supla-dev raspberry łączy się przez putty a w koncie supla w urządzeniach we/wy nie ma urządzenia... ktoś wie o co chodzi?
User avatar
slawek
Posts: 2199
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Sat Jan 12, 2019 5:17 pm

Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
Patryk125
Posts: 57
Joined: Wed Nov 09, 2016 9:15 am

Sat Jan 12, 2019 5:24 pm

nic nie pomogło :( :(
User avatar
slawek
Posts: 2199
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Sat Jan 12, 2019 5:31 pm

Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
Patryk125
Posts: 57
Joined: Wed Nov 09, 2016 9:15 am

Sat Jan 12, 2019 5:38 pm

kurcze też nic :?: :?: :( :(
Patryk125
Posts: 57
Joined: Wed Nov 09, 2016 9:15 am

Sat Jan 12, 2019 5:40 pm

ciągle nie mam urządzenia widocznego
Attachments
Bez tytułu.jpg
Bez tytułu.jpg (616.9 KiB) Viewed 636 times
Patryk125
Posts: 57
Joined: Wed Nov 09, 2016 9:15 am

Sat Jan 12, 2019 5:48 pm

nie wiem czy to pomoże w zagadce ale jak włożę kartę SD do laptopa i spróbuje odtworzyć plik last_state.txt to wyskakuje mi błąd że jest uszkodzony plik... ??? wgrywałem 2x obraz na kartę sd lecz także nie pomaga...
User avatar
slawek
Posts: 2199
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Sat Jan 12, 2019 6:10 pm

Zajrzyj przez putty do last_state
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
Patryk125
Posts: 57
Joined: Wed Nov 09, 2016 9:15 am

Sat Jan 12, 2019 6:12 pm

zgrałem kolejny raz obraz iso ze strony supla i zaczęło działać... ale dziękuje wszystkim za pomoc :)
Post Reply