Identyfikatory dostępu.

Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 227
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

pt sty 25, 2019 4:23 pm

Moze nic nie zmienia ale sam emeil nie dziala jak pisales wczesniej ze zakladka identyfikatora zostaje pusta bo trzeba podac ustawienia zaawansowane bez nich nie ruszy aplikacja
AdamT
Posty: 93
Rejestracja: ndz sty 06, 2019 9:42 am
Lokalizacja: Kraków

pt sty 25, 2019 4:51 pm

Witam.
Zalogowałem się na dwa konta, które obsługuję, z ograniczeniem w taki sposób:
email taki jak na koncie
ustawienia zaawansowane
svr jak na koncie
ID - identyfikatora dostęp[u - z ograniczeniami
hasło - identyfikatora dostęp[u - z ograniczeniami po rozwinięciu można odczytać

Sukces, loguje się i to od razu z przypisanym identyfikatorem dostępu /z ograniczeniem/
Czy dobrze jest zarejestrowane i czy nie utraci dostępu?
Proszę o opinie i Wasze spostrzeżenia.

Adam
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 227
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

pt sty 25, 2019 4:56 pm

AdamT ja tak wlasnie loguje urządzenia i nie ma problemu
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1125
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pt sty 25, 2019 8:09 pm

Potwierdzam, też w dokładnie taki sam sposób loguję komórki dodatkowych użytkowników z ograniczeniami do lokalizacji. I działa to bezproblemowo.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
AdamT
Posty: 93
Rejestracja: ndz sty 06, 2019 9:42 am
Lokalizacja: Kraków

sob sty 26, 2019 10:01 am

Wszystkim dziękuję za pomoc i wsparcie.
Wcześniej czytałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi. Może komuś przyda się opis w tym wątku.

Adam
Awatar użytkownika
Demolkaa
Posty: 227
Rejestracja: czw paź 11, 2018 8:42 pm
Lokalizacja: Twardowice

sob sty 26, 2019 1:08 pm

Spoko od tego właśnie jest forum i supla wsparcie dla wszystkich
ODPOWIEDZ