esp8266-12 łączy się z serwerem tylko raz

Post Reply
doriankrok
Posts: 8
Joined: Mon Nov 27, 2017 5:58 pm

Tue Feb 12, 2019 6:16 pm

Witam, po wgraniu do Nodemcu 1.0 kodu z tej strony https://majsterkowo.pl/supla-nodemcu-v3 ... ogle-home/ i zrestartowaniu, esp łączy się z serwerem, wszystko działa ok. Gdy jednak zrobię restart, moduł łączy się do wifi i po paru sekundach restartuje z takim tekstem do mnie:

Code: Select all

SuplaDevice initialized
Not connected
Connection fail. Server: svr1.supla.org

Soft WDT reset

ctx: cont 
sp: 3ffffd50 end: 3fffffd0 offset: 01b0

>>>stack>>>
3fffff00:  00000000 00000002 00000004 00000001  
3fffff10:  00000000 3ffeef6e 00000001 00000000  
3fffff20:  000019dd 3ffef9c4 3ffeedc4 3ffefc74  
3fffff30:  3fffdad0 3ffeedc4 3fffff71 40204beb  
3fffff40:  3ffeeec4 3fffff90 0000ffff 3ffefc74  
3fffff50:  3fffdad0 3ffeedc4 3ffeedc4 402030a9  
3fffff60:  3fffdad0 00000010 3ffeedc4 40203bbc  
3fffff70:  00000070 00000200 3f000000 40203900  
3fffff80:  0000effe 00010000 3f000000 40202f71  
3fffff90:  0040808c 00000000 00000000 e4b76d86  
3fffffa0:  00000000 feef0000 feefeffe feefeffe  
3fffffb0:  feefeffe 00000000 3ffefc6c 40206ca8  
3fffffc0:  feefeffe feefeffe 3ffe85ec 40100739  
<<<stack<<<

 ets Jan  8 2013,rst cause:2, boot mode:(3,6)

load 0x4010f000, len 1384, room 16 
tail 8
chksum 0x2d
csum 0x2d
vbb28d4a3
~ld

Jak dotąd nie udało mi się spowodować ponownego podłączenia do serwera (gdy wgram kod od nowa, nawiązuje połączenie i działa aż do restartu). Z góry dziękuję za jakiekolwiek wskazówki.
Post Reply