Sonoff monostabilny

r14
Posty: 12
Rejestracja: ndz lut 24, 2019 10:04 am

ndz mar 03, 2019 12:05 am

Wgrałem do mojego sonoff basic `a
https://github.com/Espablo/SUPLA_Firmwa ... multiboard

po wrzuceniu softu wybieram (na 192.168.4.1) sprzęt sonoff basic, ok - restart.

potem na 192.168.4.1 rejestruję wybieram monostabilny i potem w cloud widzę tylko opcję przełącznik światła....

coś robię nie tak czy innego softu potrzebuję... ? jakiego ?
Awatar użytkownika
PuteR
Posty: 830
Rejestracja: śr gru 06, 2017 10:07 am

ndz mar 03, 2019 7:55 am

viewtopic.php?f=11&t=3843

I przeczytaj dokładnie pierwszy post w tym temacie.
r14
Posty: 12
Rejestracja: ndz lut 24, 2019 10:04 am

ndz mar 03, 2019 9:27 pm

ok, jakoś tak intuicyjnie wybierałem monostabilny, faktycznie przy wyborze bistable jest furtka :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”