Supla Scripts

Post Reply
groszek33
Posts: 49
Joined: Sun Feb 11, 2018 12:15 pm

Thu Mar 07, 2019 10:20 am

Cześć
Mam pytanie czemu nie pojawia mi się kanał w wyborze dla powiadomień i scen?
s-sc.jpg
s-sc.jpg (52.84 KiB) Viewed 626 times
Kto pyta nie błądzi:))
User avatar
wojtas567
Posts: 1675
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Thu Mar 07, 2019 10:56 am

A jaki masz kanał?
Pozdrawiam
Wojtek
groszek33
Posts: 49
Joined: Sun Feb 11, 2018 12:15 pm

Thu Mar 07, 2019 10:59 am

1
temperatura na zewnątrz
Kto pyta nie błądzi:))
User avatar
lesny8
Posts: 667
Joined: Mon Dec 11, 2017 9:43 pm

Thu Mar 07, 2019 11:06 am

A widzisz w ogóle listę urządzeń po zalogowaniu?
User avatar
wojtas567
Posts: 1675
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Thu Mar 07, 2019 11:13 am

w miejscu "wybierz kanał" w akcji, pojawią Ci się do wyboru przekaźniki które sterują urządzeniami.
Pozdrawiam
Wojtek
groszek33
Posts: 49
Joined: Sun Feb 11, 2018 12:15 pm

Thu Mar 07, 2019 11:36 am

lesny8 wrote:
Thu Mar 07, 2019 11:06 am
A widzisz w ogóle listę urządzeń po zalogowaniu?
widzę
Jeden i drugi kanał całego sonoff-a


I jeszcze jedno, widzę tylko jeden kanał z SONOFF-button-p5-DS18B20 by@Zybi
1 wyłącznik zasilania
2 kanału nie widzę

Kupiłem Automate Premium
Supla Scripts generuje mi Kod dostępu
Wopsuje go do scripts configuratora
dostaję

Super! Twoje urządzenie moja nazwa może już korzystać integracji dostarczanych przez Automate.

komóra dostaje też success
i wywal

Co jest nie tak?
Kto pyta nie błądzi:))
groszek33
Posts: 49
Joined: Sun Feb 11, 2018 12:15 pm

Fri Mar 08, 2019 11:55 am

groszek33 wrote:
Thu Mar 07, 2019 11:36 am
lesny8 wrote:
Thu Mar 07, 2019 11:06 am
A widzisz w ogóle listę urządzeń po zalogowaniu?
widzę
Jeden i drugi kanał całego sonoff-a


I jeszcze jedno, widzę tylko jeden kanał z SONOFF-button-p5-DS18B20 by@Zybi
1 wyłącznik zasilania
2 kanału nie widzę

Kupiłem Automate Premium
Supla Scripts generuje mi Kod dostępu
Wopsuje go do scripts configuratora
dostaję

Super! Twoje urządzenie moja nazwa może już korzystać integracji dostarczanych przez Automate.

komóra dostaje też success
i wywal

Co jest nie tak?
Dałem sobie radę ale
mam jeszcze tylko problem z :

widzę tylko jeden kanał z SONOFF-button-p5-DS18B20 by@Zybi
1 wyłącznik zasilania
2 kanału z temperaturą nie widzę
Kto pyta nie błądzi:))
Post Reply