Asystent Google - krok po kroku

Post Reply
maciej.kucharek
Posts: 1
Joined: Sun Mar 10, 2019 6:16 pm

Sun Mar 10, 2019 6:59 pm

Hej,

Od jakiegoś czasu mam zainstalowany moduł do otwierania bramy który bez problemu działa z SUPLA.

Dziś chciałem podłączyć konto SUPLA do GA ale coś mi nie działa.

Moje kroki:

Przechodzę na listę urządzeń
Wyszukuje SUPLA.ORG
Loguję się
Mam informację że konto zostało podłączone

I tyle, na liście nadal pusto.

Co robię nie tak?

Z góry dziękuje, Maciek
User avatar
pzygmunt
Posts: 4996
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Mar 10, 2019 7:08 pm

GH oficjalnie nie obsługuje bramy.
Dotarliśmy jednak do nieoficjalnej dokumentacji dzięki której być może wkrótce uda się to zmienić.
muchac35
Posts: 64
Joined: Tue Jan 01, 2019 1:15 pm

Sun Mar 10, 2019 9:37 pm

pzygmunt wrote:
Sun Mar 10, 2019 7:08 pm
GH oficjalnie nie obsługuje bramy.
Dotarliśmy jednak do nieoficjalnej dokumentacji dzięki której być może wkrótce uda się to zmienić.
Czekam z niecierliwoacią
Moze coś wiecej w tym temacie?
User avatar
pzygmunt
Posts: 4996
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Sun Mar 10, 2019 11:03 pm

Wszystko w tym temacie jest tutaj
viewtopic.php?f=17&t=4260
Post Reply