Jak utworzyć grupe

Post Reply
Kris1001
Posts: 1
Joined: Mon Mar 11, 2019 11:18 am

Mon Mar 11, 2019 11:46 am

Witam. Przeprowadziłem instalacje zgodnie z instrukcją , teraz okazuje się że trzeba utworzyć grupe , a nie mam pojęcia jak to zrobić , chcąc dodać urządzenie , wyskakuje mi takie info , w zał
6f44b7d7-8574-47c4-8e16-98ec1f87533e.jpg
6f44b7d7-8574-47c4-8e16-98ec1f87533e.jpg (160.26 KiB) Viewed 250 times
Prosze o dalsze instrukcje
woytas1
Posts: 8
Joined: Tue Oct 02, 2018 10:34 pm

Mon Mar 11, 2019 12:03 pm

Albo podałeś zły adres email, albo zła nazwa serwera supli. Sprawdź w cloudzie czy masz włączone dodawanie urządzeń, a w ustawieniach aplikacji odptaszkuj ustawienia zaawansowane.Grupy tworzysz w cloudzie a nie w aplikacji.
User avatar
pzygmunt
Posts: 5459
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków
Contact:

Mon Mar 11, 2019 1:17 pm

W ustawieniach zaznaczyłeś zaawansowane. Wyłącz i będzie OK.
Post Reply