Brama + czujnik

User avatar
slawek
Posts: 2199
Joined: Mon Mar 14, 2016 11:48 pm
Location: Biała Podlaska

Sun May 19, 2019 7:30 pm

Albert wrote:
Sun May 19, 2019 6:44 pm
No w sumie mogę dla potomnych info zostawić.

Wgrałem po prostu soft dedykowany do Sonoffa Duala: "sonoff_duo_1024_eagle.flash.bin", wyłączyłem 1 niepotrzebny kanał, a na Rx i Tx mam 2 czujniki do wyboru do koloru :)

Jak komuś potrzeba mogę udostępnić soft - nie wiem czy jest gdzieś na forum..
Jeśli to mój soft, a myślę, że tak, to nie jest soft do duala, duo oznacza obsługę czujnika temperatury do wyboru - DS lub DHT ;)
Czujnik temp. masz na TX, kontaktron na RX. Ten soft nie jest przeznaczony do standardowego sonoffa, dla bezpieczeństwa użytkowników odradzam publikowanie na forum !!!
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
Albert
Posts: 44
Joined: Fri Jan 04, 2019 8:32 pm
Location: Chełm

Tue May 21, 2019 11:24 am

Witaj slawku. Chyba to od Ciebie soft. Nie pamiętam na 100%. W kazdym bądź razie po zainstalowaniu go mialem 2x przekaznik i 2x kontaktron w cloudzie (rx i tx). Takze nie wiem.. ale dziala a to najważniejsze. Pozdrowienia
glonojad
Posts: 3
Joined: Tue Jul 16, 2019 9:59 pm

Tue Jul 16, 2019 10:23 pm

Jeśli możesz udostępnić to szacun dla Ciebie!!!
Post Reply