Gdzie znajdę dane do rejestracji w SUPLA Scripts?

d.sikora
Posty: 5
Rejestracja: pn lip 29, 2019 6:37 am

pn lip 29, 2019 1:26 pm

Gdzie znajdę zakładkę "RESTful API"?

Jest o niej mowa podczas rejestracji w https://supla.fracz.com/register. U mnie w panelu jej nie widzę.

Lub gdzie znajdę dane niezbędne do podania przy rejestracji?
tomek98
Posty: 70
Rejestracja: pn maja 20, 2019 3:35 pm

wt lip 30, 2019 10:51 pm

Nie łatwiej zalogować się poprzez konto Supli ?
Pozdrawiam,
Tomek
Zibi
Posty: 170
Rejestracja: śr lip 31, 2019 9:20 am
Lokalizacja: Białogard

śr lip 31, 2019 9:24 am

Podłączam się do pytania. Tomek 98 mógłbyś dokładniej opisać gdzie te dane są do API hasła linki bo też nie mogę tego znaleźć. Chciałbym zrobić sterowanie głosem wg instrukcji fracz.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1776
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

śr lip 31, 2019 5:29 pm

Zalogujcie się dużym przyciskem zaloguj stąd: https://supla.fracz.com

Rejestracja tak jak jest pokazana na filmikach jest już przestarzała.
Zibi
Posty: 170
Rejestracja: śr lip 31, 2019 9:20 am
Lokalizacja: Białogard

śr lip 31, 2019 6:09 pm

Jak już jestem zalogowany to supla script muszę coś dodatkowo ustawiać jeśli chodzi o wpisywanie tych haseł i linków?
Bo tam nie mam opcji sterowania głosem. Próbowałem przez ifft i działa mi sterowanie głosem, ale bramy nie mogę ustawić gdzieś na forum wyczytałem, że jeszcze ta funkcja nie jest obsługiwana? Czy dalej tak jest? Bo lampkę mi widzi Google assistsnt ale gate już nie.
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1776
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

śr lip 31, 2019 6:31 pm

Sterowanie głosem masz w scenach teraz w skryptach.
Zibi
Posty: 170
Rejestracja: śr lip 31, 2019 9:20 am
Lokalizacja: Białogard

śr lip 31, 2019 7:10 pm

Dziękuję za pomoc.
Czyli już nic dodatkowo nie muszę robić tylko scrypt ustawić i postępować wg instrukcji ?
A co z gate będzie można ustawić na tym scrypcie?
d.sikora
Posty: 5
Rejestracja: pn lip 29, 2019 6:37 am

czw sie 01, 2019 9:33 am

Dzięki. Wcześniej nie widziałem tego przycisku wyświetlała mi się sama rejestracja.
ODPOWIEDZ