Problem połączanie z włącznikiem dotykowym

Sterownik jednokanałowy
mateuszj89
Posty: 13
Rejestracja: śr sty 01, 2020 11:28 am

pt sty 17, 2020 4:02 pm

Pomoże ktoś :/
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7781
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt sty 17, 2020 9:39 pm

Tam jest ROW-01 cz 02 ? Co nie działa ?
mateuszj89
Posty: 13
Rejestracja: śr sty 01, 2020 11:28 am

sob sty 18, 2020 5:54 pm

Row-01 starownik działa z apki tylko nie można włączyć i wyłączyć włącznikiem dostykowym.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7781
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sty 18, 2020 7:39 pm

Odłącz fazę z wejścia (pierwszy zacisk od góry)
mateuszj89
Posty: 13
Rejestracja: śr sty 01, 2020 11:28 am

sob sty 18, 2020 10:41 pm

Odłączyłem i nadal to samo ....
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7781
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sty 18, 2020 10:46 pm

Sprawdź czy na wejściu ROW pojawia
się faza przy naciśnięciu włączona dotykowego ?
mateuszj89
Posty: 13
Rejestracja: śr sty 01, 2020 11:28 am

sob sty 18, 2020 10:51 pm

Faza jest, włącznik dotykowy nie działa nic nie cb trubi . Wygląda tak jakby miał jakieś zakucenia może przez pole magnetyczne ? Jest taka opcja ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7781
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob sty 18, 2020 11:30 pm

Cały czas jest ?
maly_13
Posty: 56
Rejestracja: pt paź 28, 2016 3:55 am
Lokalizacja: Wlkp.

wt sty 21, 2020 12:51 pm

zobacz czy na czujnikach dotyku nie ma foli zabezpieczającej
w użyciu: supla, nettemp...
mateuszj89
Posty: 13
Rejestracja: śr sty 01, 2020 11:28 am

pn sty 27, 2020 8:37 pm

Tak cały czas jest.

Nie mam foli zabezpieczającej.

Czy jest możliwość w apce albo po zalogowaniu się na konto zmiany/ włączenia aby modol sterujący magnetyczny łączył się z drugim urządzeniem magnetycznym jakim jest włącznik?

Kurcze już mi ręce opadają :/ próbuje wszystkiego co wyczytam na różnych forach ....
ODPOWIEDZ