Dht22 czy potrzebny pull up czy nie incan v3.3

gbcolin
Posty: 62
Rejestracja: śr cze 12, 2019 4:13 pm

czw mar 19, 2020 10:05 am

Panowie jak w temacie czy pull up zrobić czy nie nie chcę uwalić dht a jeszcze na oryginalnym :D incanie nie robiłem. Proszę o odpowiedzi.
Geniuszem nie jest ten kto wie więcej, a ten kto wie szybciej... :D
kris.gie
Posty: 158
Rejestracja: czw kwie 28, 2016 4:24 pm
Lokalizacja: Katowice

czw mar 19, 2020 8:09 pm

Na płytce jest pull up:
https://github.com/Espablo/inCan_3.3
gbcolin
Posty: 62
Rejestracja: śr cze 12, 2019 4:13 pm

czw mar 19, 2020 11:02 pm

Ok dzięki.
Geniuszem nie jest ten kto wie więcej, a ten kto wie szybciej... :D
ODPOWIEDZ