problem z esp8266 i płytką przekaźnika HW-655

Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1554
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

śr wrz 16, 2020 3:22 pm

Brawo! Zamiast inCany-Easy polecam to
viewtopic.php?f=11&t=7133
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
STRAZAK1973
Posty: 13
Rejestracja: śr wrz 25, 2019 6:07 pm

czw wrz 17, 2020 6:39 pm

A ja nic nie przecinałem.
Mam wersję z dwoma przekaźnikami.
Wgrałem to:
https://en-forum.supla.org/viewtopic.php?p=64529#p64529
To jest wersja dla 4 przekaźników, ale wystarczy wyłączyć pozostałe w chmurze.
Dla mnie to wystarcza - robię z przekaźnikami co chcę (ustawienia)
Dodatkowo wyposażyłem go w DS18B20.
Działa stabilnie od tygodnia ...
osa931
Posty: 7
Rejestracja: wt wrz 15, 2020 8:41 am

pt wrz 18, 2020 3:00 pm

A jaki masz dokładnie model płytki przekaźnika?
Awatar użytkownika
STRAZAK1973
Posty: 13
Rejestracja: śr wrz 25, 2019 6:07 pm

ndz wrz 20, 2020 5:54 pm

... niestety już zamontowany w odległej lokalizacji (60km).
Tak wygląda zamontowany (sterowanie kamerami).
Poniżej zdjęcie dokładnie tego modelu.
Załączniki
1a.jpg
1a.jpg (61.14 KiB) Przejrzano 67 razy
1.jpg
1.jpg (18.95 KiB) Przejrzano 67 razy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”