Furtka na zaczep elektromagnetyczny czy będzie działać z repeater-em.

mdi87
Posty: 7
Rejestracja: czw wrz 17, 2020 10:00 am

pt wrz 18, 2020 10:47 am

Czy jeszcze miałby ktoś pojęcie przez jaki zasilacz najlepiej podłączyć taki elektromagnes?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 9322
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pt wrz 18, 2020 11:04 am

Jaki ?
mdi87
Posty: 7
Rejestracja: czw wrz 17, 2020 10:00 am

pt wrz 18, 2020 11:40 am

Tzn jaki zasilacz bo napięcie elektromagnesu jak i modułu nie jest 230v więc trzeba zastosować zasilacz?
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 1392
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pt wrz 18, 2020 11:43 am

Musisz podać na jakie napięcie i czy na prąd stały czy zmienny masz elektrozaczep. Od tego zależy dobór zasilacza.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
mdi87
Posty: 7
Rejestracja: czw wrz 17, 2020 10:00 am

pn paź 12, 2020 8:34 am

Czy przez sbw 02 da radę podłączyć oprawę halogenową i elektromagnes w jednym przekaźniku? Trochę jestem w tym zielony, i nie wiem co to oznacza że są 2 kanały.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pomoc”